4000 TL telefon önerisi

Bütçe
4000

Berk Mete

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K, İşlemci: Intel Core i3-12100F, Ekran Kartı: ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition, RAM: 2x8 GB GoodRam IRDM X 3200MHz CL16 DDR4, SSD: KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD. HDD: WD 2TB Blue 256MB 7200rpm SATA 3.0.
Arkadaşlar merhaba. Şu anki piyasa fiyatlarına göre 4000 TL bandında hangi telefon alınır?

Realme 7 Pro 3750 TL civarı. Samsung Galaxy A52 3800-4000 civarlarında. Bu ikisi arasında karar veremedim halen. PUBG vb. oyunlar oynuyorum arada. Batarya performansı olarak hangisi daha uzun süre dayanır? Yani A52 90 Hz ekranı olduğu için Realme 7 Pro'ya göre (60Hz) daha çabuk mu bitirir pili veya bu fark hissedilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. Şu anki piyasa fiyatlarına göre 4000 TL bandında hangi telefon alınır?

Realme 7 Pro 3750 TL civarı. Samsung Galaxy A52 3800-4000 civarlarında. Bu ikisi arasında karar veremedim halen. PUBG vb. oyunlar oynuyorum arada. Batarya performansı olarak hangisi daha uzun süre dayanır? Yani A52 90 Hz ekranı olduğu için Realme 7 Pro'ya göre (60Hz) daha çabuk mu bitirir pili veya bu fark hissedilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
A52 her türlü önde.

A52 öneririm pil sizin için yeterli olacaktır.

Benim gönlümde A52'den yana zaten ama bir yanımda Realme 7 Pro'dan yana nedense kararsızım🤣

Benim gönlümde A52'den yana zaten ama bir yanımda Realme 7 Pro'dan yana nedense kararsızım🤣
Batarya önemli ise Realme 7 Pro alın. Dediğiniz gibi hem 90 Hz yüzünden daha hızlı bitecektir hemde Realme 7 Pro 65 Watt hızlı şarj destekliyor. A52 90Hz ve Kamera avantajı var. ikisi de memnun eder.
Ayrıca daha güncel bir cihaz A52

Batarya önemli ise Realme 7 Pro alın. Dediğiniz gibi hem 90 Hz yüzünden daha hızlı bitecektir hemde Realme 7 Pro 65 Watt hızlı şarj destekliyor. A52 90Hz ve Kamera avantajı var. ikisi de memnun eder.
Ayrıca daha güncel bir cihaz A52
A52'yi isteğe bağlı 60 Hz'de kullanabiliyor olmakta güzel bence.

Hocam kamera anlamında A52, Realme 7 Pro'dan çok çok daha iyi.

Realme 7 Pro'nun ise 65W hızlı şarj'ı (bizzat kendim gördüm. Çok güzel bir şey) apayrı bir olay.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15 dakikada %50 şarj çok iyi olsa da kameradan kıstıkları bariz ortada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı