4000 TL telefon önerisi

Gene Takovic

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Babama telefon almayı planlıyoruz. Maksimum bütçe 4000 TL. Şu an aklımda Xiaomi Redmi 9A var, siz ne önerirsiniz? Kriterlerim:
  1. Şarjı çok yavaş gitsin, zaten çok oyun oynayan birisi değil genelde internette takılıyor.
  2. Kamerası kötü olmasın.

Bu telefon bütçeyi bir tık aşıyor ama alasımız var bu telefonu. Başka önerebilecek var mı?

Bu telefon bütçeyi bir tık aşıyor ama alasımız var bu telefonu. Başka önerebilecek var mı?
Omix x300 bakabilirsiniz. İnsanların anlattığı kadar dandik değil inceleme şansım oldu hâlâm kullanıyor ve çok memnun. Çok seri çalışıyor.

Omix X300 buyurun linki de burada yorumları da çok iyi. Bu fiyata helio G80 işlemci gibi bir çok güzel özelliği var. Bataryası da uzun gidiyor bu konuda çok başarılı.

Omix x300 bakabilirsiniz. İnsanların anlattığı kadar dandik değil inceleme şansım oldu hâlâm kullanıyor ve çok memnun. Çok seri çalışıyor.

Omix X300 buyurun linki de burada yorumları da çok iui.
Hocam Kamerası kötü diyorlar genel kullanımda da kastığını söyleyen olumsuz yorumlar gördüm. Bencede fiyat performans bir telefon hızlı şarj özelliğinin olması ekstra bir artı.

Omix X300 buyurun linki de burada yorumları da çok iyi. Bu fiyata helio G80 işlemci gibi bir çok güzel özelliği var. Bataryası da uzun gidiyor bu konuda çok başarılı.
Yani kabataslak bir baktım telefona güzel gözüküyor. Başka öneri var ise bakmak isterim.

Yani kabataslak bir baktım telefona güzel gözüküyor. Başka öneri var ise bakmak isterim.
Bir de realme C21Y bu modeli öneririm. İşlemcisi unisoc kötü bir işlemci değil neredeyse helio G80 gücünde. Kamerası da güzel omix x300 kamerası iyi ama C21Y kadar da değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı