4000 TL televizyon önerisi

Meriçç

Kilopat
Katılım
4 Mart 2015
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
4K kaliteli bir televizyon arıyorum. Birkaç tane seçenek buldum ama asla karar veremedim. Seçenekleri size de sunuyorum beni yönlendirip tavsiye vermenizi bekliyorum, teşekkürler.
1) https://www.hepsiburada.com/vestel-...ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBV00000Y2TGX
2) Vestel 43U9500 43" 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatları ve Özellikleri
3) https://www.hepsiburada.com/philips...m_content=c&utm_term=454&wt_pc=cimri.c.454.pc
4) Samsung UE-43TU7072 (43TU7000) 43" Crystal 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatları ve Özellikleri
Bütçem 4 Bin TL. Sadece birinciyi al yazmak yerine nedeniyle açıklayabilirseniz çok sevinirim.
 
Yazdıklarınız arasında en güveniliri Samsung bence neden çünkü ben Samsung'un TV işlerinde iyi olduğunu düşünüyorum ara sıra vatana gittiğimizde Vestel marka televizyonlar da görüntü kalitesi pek iyi olmuyor veya bana öyle geliyor. En iyi size en yakın mağazadan Vatan mesela, oraya gidip televizyonlara bakabilirsiniz hangisi gözünüze hoş geliyor anlayabilirsiniz.
 
Vestel almayın. Kanal geçişleri aşırı yavaş. Menüsüde aynı şekilde çok yavaş. Philips'te bildiğim kadarıyla ölü piksel çıkma ihtimali var. Forumda yazılan yazılar çok iyi demiyor. Samsung almanızı öneririm.
 
Beko Vestel gibi markalar alayım deme. Babam mağaza gezerken kanına girip satmışlar bin pişman aldığına. Akıllı tv özellikleri neredeyse kullanılmıyor ve görüntüsü çamur gibi neredeyse. Ekranda çizildi kullanıcı hatası iadeside imkansız. Emekliye yapmayın yahu şunu...
 
Bütçeyi biraz aşabilirim derseniz: Philips 50PUS7805/62 50'' (126 cm) 4K UHD LED Smart TV: Amazon.com.tr

Bütçeyi aşamam ve bu bütçede öner derseniz: https://www.hepsiburada.com/samsung...smart-led-tv-p-HBV000013550F?magaza=Teknofish

Bunlardan birini seçerdim çünkü teknik özellikler bakımından biraz daha ön planda ve Vestel'in teknik servisi yetersiz gibi söylemler işitiyorum son zamanlarda.
108/109 ekran istiyorum öncelikle. Bu ilk önerdiğiniz 50 ekran phlilips ile benim 3 numara arasında sadece boyut farkı mı vardır?
Vestel almayın. Kanal geçişleri aşırı yavaş. Menüsüde aynı şekilde çok yavaş. Philips'te bildiğim kadarıyla ölü piksel çıkma ihtimali var. Forumda yazılan yazılar çok iyi demiyor. Samsung almanızı öneririm.
Philipste ambilight özelliği var bu bana çok çekici geliyor. Ölü piksel çıkma durumunda değişim olmaz mı?
Benim 3 numaralı tercihim zaten teşekkürler.
 

Geri
Yukarı