İ7 4790 k Hem Oyun Hemde üst seviye programların ve daha üst programların altına üstüne getirir. XFX önerdim çünkü performansı yüksek hem oyunlarda gayet başarılıdır. Bende Hd 4670 serisi var ama kullanmıyorum her oyunu açardı o zamanlarda biraz bilinmedik marka olabilir ama seni şüphede bırakmasın 16 Gb Ram Yeterlidir İleriye Dönük İçin Ramlar CL10 geçmemek istedim ve cl10 koydum geçikme hızında fazla bir fark olmayacak harddisk WD black serisi hem depolama hemde performanslı. Sanırım yazma ve okuma hızı 125 Mb nin üstünde olduğunu biliyorum. Anakart ise z97 çipsetine sahip günceldir. Güç kaynağı yeterlidir eğer kasa küçük dersen başka öneri verebilirim. ŞİMDİLİK BUKADAR görüşmek üzere.
@Silinen üye Dostum arkadaş şu programı kullanacağım diye belirtmemiş ki? Yada ben şuan mobildeyim ondan mı göremiyorum?
Şöyle bir sistem gayet güzel performans verecektir. Ele para geçince SSD ve İşlemci Soğutucusu alırsınız. Eğer Skylake istiyorsanız @bilici4692 arkadaşın sistemi alabilirsiniz. Yalnız arkadaşın sistemdeki anakartı Z170 yapmanızı öneririm.
Bildirdiğin teşekkür ederim. . birde Nova Bilgisayar hakkında bilgi verirseniz sevinirmi güvevlimidir. Parçaların sorunları çıkıyormu. Birde garantileri nelerdir kendileri parçaları birleştirip testleri yapıyorlarmı cevaplarsanız sevinrim.