4000 TL Toplama Bilgisayar

Ara Toplam3.374,13 TL
Toplam KDV607,34 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.981,47 TL
[TBODY] [/TBODY]

İ7 4790 k Hem Oyun Hemde üst seviye programların ve daha üst programların altına üstüne getirir. XFX önerdim çünkü performansı yüksek hem oyunlarda gayet başarılıdır. Bende Hd 4670 serisi var ama kullanmıyorum her oyunu açardı o zamanlarda biraz bilinmedik marka olabilir ama seni şüphede bırakmasın 16 Gb Ram Yeterlidir İleriye Dönük İçin Ramlar CL10 geçmemek istedim ve cl10 koydum geçikme hızında fazla bir fark olmayacak harddisk WD black serisi hem depolama hemde performanslı. Sanırım yazma ve okuma hızı 125 Mb nin üstünde olduğunu biliyorum. Anakart ise z97 çipsetine sahip günceldir. Güç kaynağı yeterlidir eğer kasa küçük dersen başka öneri verebilirim. ŞİMDİLİK BUKADAR görüşmek üzere. Eki Görüntüle 106472
Paranı çöpe atmak istiyorsa bu sistemi alabilir. Gerçekten 4000 Tl bütçeye yakışmayan bir sistem 8 Gb RAM her türlü yeter. İ7 koymak aç gözlülükten başka bir şey değildir İ5 her türlü yeter. O bütçeye R9 280X koymuşsun giriş veya orta seviye bir kart 4000 TL ye yakışmıyor. WD 1 TB Bule yeter 2 TB ye gerek yok. Anakartı MSI H97 yapmalısın Gigabyte anakartlar pek fazla önerilmez. O kasayı hiç saymıyorum 4000 TL XIGMATEK kasa hakaret gibi ve 80 Plus 750W ne yapacak eve elektirik mi verecek?

Paranı çöpe atmak istiyorsa bu sistemi alabilir. Gerçekten 4000 Tl bütçeye yakışmayan bir sistem 8 Gb RAM her türlü yeter. İ7 koymak aç gözlülükten başka bir şey değildir İ5 her türlü yeter. O bütçeye R9 280X koymuşsun giriş veya orta seviye bir kart 4000 TL ye yakışmıyor. WD 1 TB Bule yeter 2 TB ye gerek yok. Anakartı MSI H97 yapmalısın Gigabyte anakartlar pek fazla önerilmez. O kasayı hiç saymıyorum 4000 TL XIGMATEK kasa hakaret gibi ve 80 Plus 750W ne yapacak eve elektirik mi verecek?
Evet hatalarım olabilir ve ve kasa mevzusunda yanıldığımı zanetmiyorum ama hatalarımı gösterdiğin için teşekür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı