Windforce serisi kartlar ısınıyor. O kasa zaten hava almıyor. @Akfortisev dediği gibi mangal yapılır o kasada.Değişik değişik sistemler toplanmış, kendisine en iyi geleni alabilir de.
Bir şey soracağım, Gigabyte GTX1650'nin neresi sorunlu?
Hocam kasayı kullanıyorum gayet serin çalışıyor öneririm arkadaşa, işlemci linkini düzelttim kusura bakmayın ssd kronik sorunlu model değil diye hatırlıyorum ama o zaman Şu modeli önerebilirim ssd olarak bu fiyata bulamam diye o ssdyi eklemiştim.Hocam SSD kronik sorunlu, işlemci linki yanlışve daha iyi bir kasa alınabilir. Ayrıca RX serisi kartları sorunlarından dolayı önermem. Bu bütçeye 1650 Super nasıl sığdırdım ben bile inanamıyorum.
![]()
Bak sistem üzerinden gitme, sistemden gideceksen SU630 da var bak.O kasa zaten hava almıyor
İşte bu genel bir algı ama yanlış.Windforce serisi kartlar ısınıyor.
Kasa güzel serin fakat bu bütçede DarkFlash Pollux tercih edilmeli. Ayrıca attığınız SSD'nin 256 GB versiyonu daha ucuz.Hocam kasayı kullanıyorum gayet serin çalışıyor öneririm arkadaşa, işlemci linkini düzelttim kusura bakmayın ssd kronik sorunlu model değil diye hatırlıyorum ama o zaman Şu modeli önerebilirim ssd olarak bu fiyata bulamam diye o ssdyi eklemiştim.
Yenilenmiş SU630 gönderiyorlar diye biliyorum o yüzden değinmek istemedim.Bak sistem üzerinden gitme, sistemden gideceksen SU630 da var bak.
İşte bu genel bir algı ama yanlış.
Mesela RTX2060/2060 Super ısınıyor dersin anlarım. O düz GTX1650'nin eti ne ki budu ne olsun.
Gigabyte 1650 kart ısınıyor maalesef ayrıca düz 1650 tercih edilmemeli bence.Bak sistem üzerinden gitme, sistemden gideceksen SU630 da var bak.
İşte bu genel bir algı ama yanlış.
Mesela RTX2060/2060 Super ısınıyor dersin anlarım. O düz GTX1650'nin eti ne ki budu ne olsun.
Ha birde bu ürünleri daha ucuza başka sitelerden bulabilirsin ben ilk karşıma çıkan siteden baktım.İşlemci: INTEL Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci | ITOPYA
Anakart:GIGABYTE H410M H 2933MHz DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI VGA mATX Anakart | ITOPYA
Ram:XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA
Ssd: Patriot 240GB SATA3 555MB/s 500MB/s PBU240GS25SSDR | Trendyol
Ekran kartı:XFX AMD Radeon RX 5500 XT THICC II Pro 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-55XT4DFD6) - incehesap.com
Kasa:ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Psu:FSP HYDRO K 500 SERİSİ 80PLUS BRONZE 500W GÜÇ KAYNAĞI Fiyatları ve Özellikleri
Yaklaşık olarak 4600TL tutuyor @fatihylmzz arkadaşınki tercih edilebilir bence bütçe sorunu varsa eğer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.