4000 TL toplama sistem önerisi

Hocam SSD kronik sorunlu, işlemci linki yanlış :D ve daha iyi bir kasa alınabilir. Ayrıca RX serisi kartları sorunlarından dolayı önermem. Bu bütçeye 1650 Super nasıl sığdırdım ben bile inanamıyorum. :D
Hocam kasayı kullanıyorum gayet serin çalışıyor öneririm arkadaşa, işlemci linkini düzelttim kusura bakmayın ssd kronik sorunlu model değil diye hatırlıyorum ama o zaman Şu modeli önerebilirim ssd olarak bu fiyata bulamam diye o ssdyi eklemiştim.

Hocam kasayı kullanıyorum gayet serin çalışıyor öneririm arkadaşa, işlemci linkini düzelttim kusura bakmayın ssd kronik sorunlu model değil diye hatırlıyorum ama o zaman Şu modeli önerebilirim ssd olarak bu fiyata bulamam diye o ssdyi eklemiştim.
Kasa güzel serin fakat bu bütçede DarkFlash Pollux tercih edilmeli. Ayrıca attığınız SSD'nin 256 GB versiyonu daha ucuz.
Bak sistem üzerinden gitme, sistemden gideceksen SU630 da var bak.

İşte bu genel bir algı ama yanlış.

Mesela RTX2060/2060 Super ısınıyor dersin anlarım. O düz GTX1650'nin eti ne ki budu ne olsun.
Yenilenmiş SU630 gönderiyorlar diye biliyorum o yüzden değinmek istemedim.

Bak sistem üzerinden gitme, sistemden gideceksen SU630 da var bak.

İşte bu genel bir algı ama yanlış.

Mesela RTX2060/2060 Super ısınıyor dersin anlarım. O düz GTX1650'nin eti ne ki budu ne olsun.
Gigabyte 1650 kart ısınıyor maalesef ayrıca düz 1650 tercih edilmemeli bence.
Ha birde bu ürünleri daha ucuza başka sitelerden bulabilirsin ben ilk karşıma çıkan siteden baktım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı