4000 TL Vatan'dan PC Toplama

32 Günde para iadesi yapan, müşteri hizmetlerinin birbirinden haberi olmayan firmayı bana hiç bir şekilde gelip bana savunmayın. 120 TL para için yasal yollara başvurdum düşünün. İyi forumlar.

Vatan = Kazıkçı, Dolandırıcı, Ürün İadelerinde 10 müşterinden 6'sın da sıkıntı çıkaran Türkiye'nin balon adı altında şişirilmiş firmadır.
 
Vatandan alma istemin sebebi hem internetten satın almak istemiyorum hem de bilgisayar parçalarını kuracakları için.
Bidiğiniz güvenilir istediğm parçayı bulabileceğim bir mağaza varsa oraya da gidebilirim.Exa bilgisayar gibi..

Kendi mesajımı alıntılıyorum sana okumamışsın galiba :D Aşağı kısımda güvenilir siteleri yazdım. Ayrıca her ikisinin de istanbulda şubeleri var netten almak zorunda değilsin :)

Diğer arkadaşlar ile aynı şeyi yazmış olacağım ama ciddi anlamda Vatandan alma demek durumundayım. Yedikleri nane bini geçti cidden hata denilen şey bu kadar çok olmaz. En ufak alışverişimde bile yaptılar bana bunu en son bir yıl önce eskiden çok severek kullandığım bir hoparlörü tekrar almak istedim vatanda uygundu aldım. Ürün bozuk olarak ve açılmış olarak geldi elime :D Sesi kaliteli olduğunu bildiğim eskisi elimde duran hoparlörün sesi rezaletti tekrar kutuladım bantladım hazırladım sonra aradım iade etmek için siteden falan başvuru yaptım dönüş yapmadılar sallamadılar süre geçince de iade alamayız süreniz geçmiş dediler. Hala kapı ayracı olarak kullanıyorum paketlediğim kutuyu :D Uzun lafın kısası bilgisayar parçalarından tut en ufak ürün satışlarına kadar ben bir yararını görmedim Vatan'ın sana da tavsiye etmiyorum :D


Buda 4000 liraya sana yapacağım bilgisayar tavsiyem :D

Eki Görüntüle 198266


Özellikle OEM ürünleri alıyorsan şaşmayacağın 2 firma var 1-İnventus 2-Teknobiyotik. Eğer bir miktar daha 50 TL kadar daha bütçen varsa sistemini İnventustan al derim oranın sağladığı Müşteri memnuniyetini sana kimse sağlamaz araştırdığında da bunu görürsün. Teknobiyotik'e gelirsek eğer oda Technopat'ın, Tekno Seyir'in ve bir çok teknoloji kanalının kullandığı ve önerdiği güzel bir sitedir, yani güvenilirdir :)
 
@Son Anka Edirne'de oturuyorum. Istanbul'a neden gideyim? Güvenilir siteleri biliyorum ben zaten. Sinerji'den geçen günler 2000TL'lik kasa topladım sıkıntısız.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı