4000 TL Vatan'dan PC Toplama

Lyon

Kilopat
Katılım
22 Haziran 2016
Mesajlar
670
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, benim amacım klasik olacak ama GTA 5'te yüksek ayarlarda 50 60 FPS alacağım, işte PUBG'de de yüksek FPS alacağım bir sistem toplamak. Bunun için 4000 TL'ye kadar çıkabilirim monitör bulunmadan. Ben kendim hafiften sistem toplamaya çalıştım ama darboğaz olayının yaşanmasından tırstığım için sizlerden destek istiyorum. Vatan üzerinden olursa iyi olur 1050 Tİ ya da 1060'lı bir sistem toplayabilir misiniz? Eklemek istiyorum ki ben şubesi bulunduğundan yüksek meblağlar için internet alışverişine güvenmediğimden dolayı Vatan Bilgisayar'ı tercih ettim bunun dışında öneriniz varsa onu da yazabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan parçaların üstüne fiyat ekleyerek satıyor. 4000 TL ile çok güzel sistemler toplanabilir ama Vatan’dan tam istediğiniz verimi alabilecek bilgisayar toplayamazsınız. Sinerji, teknobiyotik, itopya, nanokatolog gibi siteleri öneririm. O sitelerden 4000TL’ye sistem toplaması eski konularda var bakabilirsin.
 
@Lyon

Almak istediğiniz parçanın tam adını "Akakce.com" da aratın. İnternetteki en ucuz parçayı kimin sattığını size gösterir, güvendiğiniz firmadan da temin edebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı