4000 TL'ye 2. El i7 8700K Sistem Alınır mı?

Makaleler
3
Arkadaşlar biliyorum 2. el hayatımda çok kullanmadım hele hele teknolojik olaylarda fakat kur mur gerçekten can sıkıyor. 10 bin TL kasa kuracağıma risk alır 5 bin TL'ye kapatmaya çalışırım.

Intel i7 8700K CPU 3.70 GHz

1 TB harddisk

Xigmatek Whiz Soğutucu

2x8 GB (16GB) RAM Hyperx Kingston Predator Black DDR4 3000 MHz

Gigabyte Z370P-d3 Intel Z370 socket:1151 DDR4 4000 MHz Anakart

Everest Rampage Kasa + POWERSUP

4000 TL istiyor bu sisteme. Özellikle RAM'ler beni cezbetti. Sizlerin yorumu çok önemli çevremde bilen anlayan heves eden çok insan yok. Şu parça olmasa şu şöyle olsa diye yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler arkadaşlar. Belirttim sanıyordum fakat ekran kartsız sistem bakıyorum ekran kartını daha sonra alacağım. Varsa gördüğünüz uygun yorum yapmaktan çekinmeyin

Uzak durun derim. Letgo'da bile 3200MHz 16GB RAM gördüm 800TL idi. Zaten o soğutma ile o işlemci soğumaz, 8700K için sıvı soğutma veya Noctua D15 gibi büyük soğutmalar gerekiyor.

Bu sistemi Bursa içi bulmuştum. Bursa veya Ankara içi ekran kartsız veya kartlı 2. el bakmaya devam ediyorum tanıdığınız vs. satıyorsa bana önerirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı