i7 8700K Alınır mı?

Bu işlemci nasıl sıcaklıkları normalde ne kadar, oyunlarda ne kadar, OC yaptıgımızda ne kadar?
Bütün çekirdekleri 4.4 GHz'ye sabitleme yapsak H150i Pro ile nasıl bir sıcaklık ile karşılaşırım?
Donma sorunları vs var mıdır?
Tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemci nasıl sıcaklıkları normalde ne kadar, oyunlarda ne kadar, OC yaptıgımızda ne kadar?
Bütün çekirdekleri 4.4 GHz'ye sabitleme yapsak H150i Pro ile nasıl bir sıcaklık ile karşılaşırım?
Donma sorunları vs var mıdır?
Tavsiye eder misiniz?
Şuan kullanıyorum çok iyi bir işlemci Xigmatek Whiz hava soğutucu ile bütün çekirdekleri 4.4 ghz de kullanıyorum zaten desteklediği en düşük boost 4.7 Ghz oyunlarda 2 saatlik PUBG ve GTA 5 oyununda MSI afterburner ile 60 derecenin üstünü hiç görmedim. Kaliteli bir termal soğutucu sıvı soğutma ve delid ile bütün çekirdekleri 5.2 5.5 Ghz çalıştıran arkadaşlarım var ve gayet stabil 60-70 derece arası açıkçası ben delid olayını yapmaya kendime ve ya bir başkasına güvenemediğim için hiç denemedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı