4000 TL'ye 2.el sistem toplama

1300 TL ye Msi Armor Rx 570 4GB buldum

Amd işlemciler hakkında pek bir bilgim yok rehberlik ederseniz toplayabiliriz.
Bide özür dilerim hocam sizi sinir ettiğim için.
Estağfurullah hocam elbette yardımcı olmak isterim. Ben sadece paranı düzgün bir şeye yatırmanı istiyorum.

Estağfurullah hocam elbette yardımcı olmak isterim. Ben sadece paranı düzgün bir şeye yatırmanı istiyorum.
Rica ederim.
E ozaman başlayalım önerdiğiniz Overclock destekli AM4 anakart varmıdır sarı siteden?
Overclock tercih meselesi bide bu işleri öğrenmek istediğim için.

SSD var bide bitane kasa var ama minimum 20 yıllık hava akışı iyi değil.

1300 TL fena bir fiyat değil. Armor kartlar bir tık sıcak çalışıyorlar almadan önce güzel bir teste sok, bakımları ne zaman yapılmış öğren. Uzun süredir bakım yapılmadıysa 80-85 derecelere kadar çıkabilir kasaya bağlı olarak.

1300 TL fena bir fiyat değil. Armor kartlar bir tık sıcak çalışıyorlar almadan önce güzel bir teste sok, bakımları ne zaman yapılmış öğren. Uzun süredir bakım yapılmadıysa 80-85 derecelere kadar çıkabilir kasaya bağlı olarak.
Açıklamasında furmark testlerinden başarılı geçtiği söyleniyor.Testleri yapılmış.

Hangi şehirdesiniz? AMD'de A serisi kartlarda OC. Yapamazsın. Minimum alabileceğin kart B350 fakat anakart fiyatları yüksek biraz. Yani daha uygun fiyata A320 kart bulursan onu al geç zaten alacağın b serisi kartın overclock performansı düşük olacak.

Açıklamasında furmark testlerinden başarılı geçtiği söyleniyor.Testleri yapılmış.
Yine almadan önce bir test et kendi gözünle gör, zaten bir kartın bir sıkıntısı yoksa test etmene müsaade gösterir bence.

Hangi şehirdesiniz? AMD'de A serisi kartlarda OC. Yapamazsın. Minimum alabileceğin kart B350 fakat anakart fiyatları yüksek biraz. Yani daha uygun fiyata A320 kart bulursan onu al geç zaten alacağın b serisi kartın overclock performansı düşük olacak.
İzmirdeyim.
Ozaman overclocku bir kenara bırakalım

Yine almadan önce bir test et kendi gözünle gör, zaten bir kartın bir sıkıntısı yoksa test etmene müsaade gösterir bence.
Kart denizlide hocam.

Havale ile mi alacaksınız, param güvende falan mı?
Babam alacağı için bilmiyorum. 3bin tl sini ben vereceğim babama gerisi kendisi ödeyecek.

Hocam şuan misafirler var akşam sorayım.

Hocam isterseniz Bana bir Am4 işlemci söyleyin onunla bir am4 kasa toplamayı deneyim
Buldukça güncelleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı