4000 TL'ye 2.el sistem toplama

Güç kaynağı olarak, Cooler Master, High Power, Xigmatek, Zalman, FSP, Corsair, Gigabyte, Sharkoon, thermalthake marka ürünlere bak. 500W altına düşme, ekran kartı için 8 pin güç girişi olduğundan emin ol (bunu işlemci için olanla karıştırma). Bir de son olarak 10-15 yıllık bir PSU alma gözüne eski geleni alma yani. Genelde o kadar eski olanların kasaları gri oluyor ya da FSP'de mavi falan, siyah kasalı olanlara bak. Denk gelirse 80+ iyi olur. Letgo'ya falan da bak ben bu yılın başında 500 ya da 600 TL'ye 650W 80+ Xigmatek PSU aldım.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-masaustu-x-power-series-psu-1198055449/detay pazarlık yap biraz ezik göster kendini 650-700 TL'ye verirse Param Güvende'yle al.

Bizim alacağımız ekran kartı 8 pin güç girişli demi ? bide anakart pinlerinide kontrol etmek lazım?

Eyvallah hocam iyiki lafınızı dinledim eğer bi sıkıntı çıkmaz ise Psu da pazarlık yapmadan Tam 5000 Tlye alıyoruz herşeyi.
Yaparsak dahada ucuza geliyor.

Anakart pinleri yüzyıldır öyle o artık fix olmuş onu kontrol etmene gerek yok. Ekran kartı 6 pinde olabilir modelden modele değişiyor, internette yazar. GPU pinine dikkat et dedim de zaten 500W üzeri çoğu PSU 8 pinli oluyor en az şimdi aklıma geldi.

PSU için Letgo'ya bir bak oradan da denk gelebilir. Dediğim gibi şu an anakart işlemci ve RAM'leri almayı garantile. Diğer parçaları yine yakın fiyatlara bulursun satılsalar bile.

Ekran kartının sitesine bak demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…