4000 TL'ye Acer ED240Q S vs Asus TUF VG24VQE

Bütçe
3000-4000

enescanc22

Hectopat
Daha fazla  
Eğer bu fiyatlandırmada veya çok çıkmadan başka önerileriniz varsa bekliyorum.

15c9b339-4671-4cc7-92da-53e0cc28480a.jpeg
bf6b8018-9812-4c9a-afe0-ad32536a89d2.jpeg

Bu ikisi arasında seçim yapabilirsin.

Bu ikisi arasında seçim yapabilirsin.

Senin yazmanı bekliyordum hocam her konuda seni öneriyorlar tecrübene güvenim sonsuz. <3

Senin yazmanı bekliyordum hocam her konuda seni öneriyorlar tecrübene güvenim sonsuz. <3

Teşekkür ediyorum. Etiket atman yeterdi. Konuları gezerken gördüm çünkü.
Baktığın monitörler kötü. Acer ve ASUS'un modelleri zorda kalmadıkça alınmayacak monitörler. Diğerlerine yorum dahi yapmam.
AOC ve Philips önerdim. Çünkü 4K bütçeye öneriyoruz.
Philips, TP Vision'ın çatısı altında ve onun panellerini kullanıyor. AOC'un da bazı modelleri TP'nin panelini kullanıyor. Kötü paneller değillerdir. Eski Philips'in renk kalitesini göremiyoruz ama biraz oynayınca iyi renkler de elde edilebiliyor. İkisi de üzmez kısaca. 👍

Teşekkür ediyorum. Etiket atman yeterdi. Konuları gezerken gördüm çünkü.
Baktığın monitörler kötü. Acer ve ASUS'un modelleri zorda kalmadıkça alınmayacak monitörler. Diğerlerine yorum dahi yapmam.
AOC ve Philips önerdim. Çünkü 4K bütçeye öneriyoruz.
Philips, TP Vision'ın çatısı altında ve onun panellerini kullanıyor. AOC'un da bazı modelleri TP'nin panelini kullanıyor. Kötü paneller değillerdir. Eski Philips'in renk kalitesini göremiyoruz ama biraz oynayınca iyi renkler de elde edilebiliyor. İkisi de üzmez kısaca. 👍

Ben de tam bir Acer modeli gönderecektim şimdi yorumunu okuduktan sonra vazgeçtim. Philips Evnia 24M1N3200ZS/00 - Acer ‎Nitro VG240YM3bmiipx Karşılaştırması - Epey

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı