4000 TL'ye Android Telefon Önerisi

Asus Zenfone serisine bir türlü ısınamadım. Ama telefonu kendime almayacağım için olabilir. Bütçe 4500 TL'ye kadar esner de, hafıza ve çift hat konusu bizim için önemli.
S9+ diyeceğim ama en fazla 400 GB destekliyor. OnePlus 6 önereceğim onunda SD kart desteği yok. Mi 8 Pro falan diyeceğim ama kamerası karşılamaz beklentiyi. Note 8 var onun da amoled ekran sorunu vardı sanırım ve işlemcisi düşük gibi. Çok zor seçimler. Asus Zenfone 5Z gerçekten en mantıklısı gibi duruyor fiyatına göre.

Asus Zenfone serisine bir türlü ısınamadım. Ama telefonu kendime almayacağım için olabilir. Bütçe 4500 TL'ye kadar esner de, hafıza ve çift hat konusu bizim için önemli.
Eren, 4000TL bütçe içerisinde telefonla birlikte taşınabilir 1TB HDD önersek :) Tüm özellikleri içerisinde barındıran bir telefon bendeki verilerde yok. Bu arada 256GB'a kadarlık hafıza yükseltmenin neye yetmeyeceğini çok merak ettim :)

Son düzenleme:
Eren, 4000TL bütçe içerisinde telefonlar birlikte taşınabilir 1TB HDD önersek :) Tüm özellikleri içerisinde barındıran bir telefon bendeki verilerde yok.
Aslında bilgisayara yedeklemeyi ben de önerdim ancak sıcak bakılmıyor, hoş :)

Bu arada 256GB'a kadarlık hafıza yükseltmenin neye yetmeyeceğini çok merak ettim
Ben de :) Şirket ve sürekli fotoğraf çekilecek telefon olacağı için 1 TB isteniyor. Bilgim dahilinde bu bütçeyle pek bir telefon olamdığını bildiğim için konu açtım.

Hafıza olayını abarttığımızı varsayarsam, S9 ve S9+'ı düşünüyorum.

Az önce kontrol ettim 16 GB'lık telefonumda 250 fotoğraf varmış :kararsız:

16 GB olan İphone 5S cihazımda 1.85 GB boş yer var. Yalnız içinde 2,67 GB PUBG, 2,1 GB fotoğraf (530), iPlay 562 MB, 478 MB İnstagram gibi birçok uygulama var. 1 TB gerçekten çok fazla. Sadece fotoğraf çekilecekse küçük bir hesaplamada 400 GB bile fazla. 400 GB o çözünürlük ile rahat içine en az 150.000 fotoğraf alır bana kalırsa.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı