4000 TL'ye Bilgisayar Toplama

ardas

Hectopat
Katılım
12 Ekim 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, uzun süre ardından 4000 TL bilgisayar toplama kararı aldım ve söyle bir sistem çıkarttım. İyi mi ya da değişecek parçalar var mı? Önerilerinizi beklıyorum, şimdiden teşekkürler.

gLrnQ3.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart gaming 5'e düşürerek işlemcini i5 4690k'ya çıkarman yararına olacaktır. Ramler abartı gibi. Bt mağazadan 2x4 gb corsair venganence 200 tl bu fırsatı kaçırma derim. Mesela ben bugün sipariş ettim.

Ayrıca ssd eksik.
 
SSD'ye gerek duymuyorum. Gaming 7 daha iyi gibi. Bir oyun gücü sağlıyacak gibi işlemciyi düşünebilirim, 16 gb anca yeter bana :)
Teşekkür ederim. Başka önerileriniz var mı arkadaşlar?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, sana Mordecai diyeceğim. :) Senin önerdiğin işlemci ile benim önerdiğim işlemci arasında sadece O.C edilebilirlik farkı var. Günümüz oyunlarında ise 8 gb ram fazla fazla yetiyor. Sen bu işlemci ve 16 gb ram'i koyarak hem bir SSD'den hemde Gtx 980'den kullanıcıyı mahrum bırakmışsın. Bence olmamış. ;)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı