Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Benim aklımdaki
- RX 590
- Ryzen 5 2600
- Corsair 8GB Single Kit ( ileride bir 8 daha ekliyeceğim.
- GIGABYTE GA-A320M
3.162.00 TL tutuyor bu.
Büyük ihtimal yazarken elim kaymış 3000 lira yazmak istedim
Fiyat olarak RX serisi daha uygun değil mi? Ayrıca ben vatandan toplamayı düşünüyorum. Vatan fiyat konusunda biraz kaba ama tek başıma toplayamam.
A320 anakart almayın. En düşük Gigabyte B450M S2H modelini alın. Vatan'dan asla almayın. Fiyatlar inanılmaz pahalı. 1700-1800 TL'ye RX590 satıyorlardı, o fiyat asla verilmez.
Almak istediğinizden çok çok daha iyi. Montajı gerçekten video izleyerek yaparsınız, Tecnopat kanalında birçok sistem montaj videosu var. Yapamazsan bilen birisinden yardım alırsın.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB 192Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!