Miralyon
Hectopat
Daha fazla
- Monitör
- Twisted Minds TM24RFA-2
Merhaba,
Uzaktan Home Office çalışıyorum ve aynı zamanda dizi izlemeyi ve oyun oynamayı seviyorum. Oyunlarda çok rekabetçi değilim o yüzden o konuda profesyonel bir monitör aramıyorum. Daha önceden kendi araştırmamı yapmıştım 4.000 TL'den 2 adet monitör almayı planlıyorum. Yüksek görüntü kalitesi istediğim için kontrast ayarına bakıyorum eğer çok daha kaliteli bir möntiör fikri olan yoksa aşağıdaki monitörden 2 adet sipariş vereceğim.
www.n11.com
Konu hakkında bilgisi ve önerisi olanlar destek verebilir mi?
Şimdiden çok teşekkürler.
GTX 1660 Super + Ryzen 7 2700X kullanıyorum.
Uzaktan Home Office çalışıyorum ve aynı zamanda dizi izlemeyi ve oyun oynamayı seviyorum. Oyunlarda çok rekabetçi değilim o yüzden o konuda profesyonel bir monitör aramıyorum. Daha önceden kendi araştırmamı yapmıştım 4.000 TL'den 2 adet monitör almayı planlıyorum. Yüksek görüntü kalitesi istediğim için kontrast ayarına bakıyorum eğer çok daha kaliteli bir möntiör fikri olan yoksa aşağıdaki monitörden 2 adet sipariş vereceğim.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
Konu hakkında bilgisi ve önerisi olanlar destek verebilir mi?
Şimdiden çok teşekkürler.
GTX 1660 Super + Ryzen 7 2700X kullanıyorum.