Anakarttakii 1 Tane ARGB Soketi 3 ARGB Çalıştırır mı?

Bütçe
4000
Hocam genelde göbekte klasik 8 LED'li olan fanlardan 8-10 adede kadar çok rahat destekler sadece 1 ARGB çıkışı. Ama mesela Dual loop yani iç dış LED döşenen fanlarda LED sayısı fazla (15-20 arası) olduğu için daha çok güç ister ve 5 6 taneden sonra özellikle parlak beyaz alamamaya başlarsınız. Bu gibi durumlar için SATA'dan ek güç alan çoğaltıcılar da var:

Kablo yerine bana bu daha mantıklı geliyor çünkü ben ekstra olarak monitör arkasına da ARGB şerit LED uzattım ve anakartıma bağladım.

Bence de kabloya göre daha mantıklı bir seçenek gibi geldi peki buna güç kablosunu nereden çekiyoruz ve anakarta nasıl bağlıyoruz bu cihazı

Bence de kabloya göre daha mantıklı bir seçenek gibi geldi peki buna güç kablosunu nereden çekiyoruz ve anakarta nasıl bağlıyoruz bu cihazı
Linkte gördüğün ARGB kablosu var ya ürünün yanında gelen, onun bir ucunu anakarta diğer ucunu da çoğaltıcıdaki herhangi bir yere takıyorsun. Ayrıca PSU'dan çıkan SATA güç kabloları bolca olur, HDD veya benzeri cihazları takarsın hani, ondan takacaksın.
1765803971569.png

Hocam bir de eklemek isterim. Bence 2 adet fan alıp direkt ekran kartının altına içeriye hav aüfleyecek şekilde konumlandırın. Emin olun daha yararlı olacaktır. Sağ kısıma da çok güzel ayakta duran 10-15cm figür koyulabilir.

Geri kalan fanlarınız genel anlamda giriş ve çıkış olarak gayet güzel dizilmiş ve yeterli.

Linkte gördüğün ARGB kablosu var ya ürünün yanında gelen, onun bir ucunu anakarta diğer ucunu da çoğaltıcıdaki herhangi bir yere takıyorsun. Ayrıca PSU'dan çıkan SATA güç kabloları bolca olur, HDD veya benzeri cihazları takarsın hani, ondan takacaksın. Eki Görüntüle 2622301

Hocam bir de eklemek isterim. Bence 2 adet fan alıp direkt ekran kartının altına içeriye hav aüfleyecek şekilde konumlandırın. Emin olun daha yararlı olacaktır. Sağ kısma da çok güzel ayakta duran 10-15cm figür koyulabilir.

Geri kalan fanlarınız genel anlamda giriş ve çıkış olarak gayet güzel dizilmiş ve yeterli.

Hocam ekran kartını dik koymak var aklımda performans düşüşü veya ısınma vs yaşar mıyım bir sorun aklıma sizin dediğinizde geldi düşündüm ekran kartının alt tarafına PSU sakladığım yerin üstüne 2 fan sığarmıki

Hocam performans düşüşü biraz oluyor. Araya kablo giriyor çünkü. Bir de PCI-e kablonun da versiyonu önemli.

Bir şey daha sorabiliir miyim? Benim ekran kartımda 24 pin girişi var 8x8X8 olarak buna RGB kablo alıccam anakartta 24 pin girişli ikisini de VBESTLIFE Argb Anakart Kablosu, 5v 3 Pin Bükülebilir Silikon Rgb Senkronizasyon Kablosu PC GPU CPU Anakart Için 120 (X12 genişliğinde (24 pin veya 3x8 pin kablo) : Amazon.com.tr: Bilgisayar bundan alsam olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı