Palm tutuş diye biliyorum. Asıl mühim olan fotoğrafını attığın fareyi kavramada rahat mısın? Fare eline oturuyor mu?Merhaba tutuş şeklim nedir bilmiyorum FPS oyunlari oynuyorum aşağiya tutuş resmini atiyorum yardimlarinizi bekliyorum.
Merhaba tutuş şeklim nedir bilmiyorum FPS oyunlari oynuyorum aşağiya tutuş resmini atiyorum yardimlarinizi bekliyorum.
elime oturmuyor bu yuzden bileklerim ağriyor avucumun içi boş kalıyorPalm tutuş diye biliyorum. Asıl mühim olan fotoğrafını attığın fareyi kavramada rahat mısın? Fare eline oturuyor mu?
Diğer türlü elinin alışkın olmadığı fare 50 TL fareden farksız olur senin için. Resimde tam belli değil ama Razer Deathadder veya Zowie tarzı bir fare kullanıyorsun. Kalınca, yerden yüksek (özellikle orta kısmı kamburumsu olur böylece) fare gördüğüm kadarıyla.
elime oturmuyor bu yuzden bileklerim ağriyor avucumun içi boş kalıyor
hangisi iyi ?
Ozaman bütçen yetiyorsa Pulsar Xlite. Yetmiyorsa DaV3 Pro öneririm.
sky x1 elimin içine oturur mu ? tamRazer Deathadder ( Asus Rog Gladius da bu tarz ) tarzı için önerim:
Dersen ki FPS için daha rekabetçi bir şey olsun. Razer Viper V3 ve V3 Pro ile aynı şekle sahip ATK Blazing Skies X1 serisinin Pro Max modelini öneririm:![]()
Glorious Model D 2 PRO 4K/8K Polling Kablosuz RGB Oyuncu Mouse Siyah
Glorious Model D 2 PRO 4K/8K Polling Kablosuz RGB Oyuncu Mouse Siyah ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Mouse ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Daha rekabetçi olmak için fare skatezlerini değiştirmen gerek ise kumaş, sünger ve naylonumsu mouse pad için:![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
X-Raypad Jade Speed DIY Universele D6.5mm Dots Mouse Skates Universele 0.8mm PTFE Dots voor doek en plastic muismat - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
İkiside iyi internette incelemeleri var bakabilirsin.hangisi iyi ?
Şüphelerim var. Razer Deathadder, Asus Rog Gladius, Glorious Model D2 Pro elinin içini daha iyi doldurur. Bildiğim farelerden örnek verdim sadece. Arkadaşların önerdikleri de böyledir belki.sky x1 elimin içine oturur mu ? tam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.