4000 TL'ye GTX 1080 Ti alınır mı?

Yasa dışı paylaşım
3500'e net alınır Ray Racing kullanmam diyorsan. ( bence çok boş performans düşürüyor )
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4000 TL'ye nerede RTX 3060 Ti yazanlar olmuş; arkadaşlar 4000 TL'ye 1080 Ti alacağınıza 1000 TL daha koyar 5000 TL'ye çok daha iyi kartlardan birini alırsınız, burada bir mantıksızlık görebiliyor musunuz? Biz güncel tavsiyeler yapmaya çalışıyoruz, bu kartın da benzerinin en güncel halini önerdik doğal olarak. Ayrıca konu sahibi bütçesinin tam olarak 4000 TL olduğunu da söylememiş. Bir ürünün bu fiyata alınması mı alınmaması mı gerektiğini merak etmiş. Unutmayalım ki RTX 3060 329 Dolar satış bedeliyle tanıtıldı. Ülkeye 4000 TL civarlarına gelecek gibi duruyor ki daha ucuz bile olabilir.

'Aldın şu an hayırlı olsun' 'Bütçe dışı yorum yapanlara ayar oluyorum' gibi cümleleri çok duymamıştım ama iyi ki duydum. Ayar vermek de benim hoşuma giden şeylerden, iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı