4000 TL'ye İ7 4790K ve Asus GTX 780 tabanlı sistem toplama

bltbeyhan

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2014
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, öncelikle pc toplama sebebim oyun oynamaktır oynadığım bir kac online oyun var. Aklımdaki sistem bu. Uyumsuzluk veya önereceğiniz parcalar varsa yardım ederseniz mutlu olurum, yanlışım varsa düzeltin lütfen. Bütçem monitörsüz 4000 TL.
Herkese hayırlı bayramlar.

b4rXpZ.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Arasında pek bir fark yok aslında tam olarak bende bilmiyorum. Ben msı sevdigim için msi gönderdim ama bazı arkadaşlar Asus'un daha az elektrik harcadıgını msi'in ise 3-4 fps daha iyi oldugunu söylüyorlar. Yani öyle çok fark yok elektrik farkı da olsa olsa en fazla 10V olur bana göre :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar bütçen varsa GTX970 ekran kartı uzun vadede daha iyi olur, anakartı da gaming 5 yapabilirsin üst düzey OC yapmıyorsan bir de bellekleri Vengeance Pro ile değiştirebilirsin daha iyi bir bellek soğutması var.
 
İşlemciyi overclock yapacaksan i5 4690K ile, yapmayacaksan i5 4690 ile değiştirin. Anakartı MSI Z97 Gaming 5 yapın. Artan parayla da sisteminize GTX 980 ekleyin. Tavsiyem GTX 980' in özel soğutmalı modellerini beklemeniz.
 
Benim tavsiyem ekran kartını çok yüksek yapıp diğer parçalardan fazlaca kısmak yerine uzun vadede performanslı bir sistem oluşturmak ve upgrade e açık bir sistem oluşturmak ayrıca okudysanız arkadaş i7 4790k temelli demiş bu nedenle işlemciden de kısamadım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı