4000 TL'ye İntel i5 4460 Tabanlı Sistem Toplama

Dostum nasıl FPS kârı değilde alternatiflilik oluyor?

Senin sisteminde R7 370 var bizim önerdiğimiz de ise GTX 970. R9 380x'den de performanslı bir kart. Aradaki fps farkı oldukça yüksek. Youtube'dan bakabilirsin.

bu sistemin gerçekten güzel olduğunu söylemeliyim.

Dostum nasıl FPS kârı değilde alternatiflilik oluyor?

Senin sisteminde R7 370 var bizim önerdiğimiz de ise GTX 970. Aradaki fps farkı oldukça yüksek. Youtube'dan bakabilirsin.
ekran kartları hakkında fazla bir bilgim yoktu eğer öyleyse mantıklı olabilir.Ama alternatiflik derken şunu kast ettim.3600 mhz alırsan anakartı ona 3600 mhz ye kadar ram koyabilirsin veya ddr4 olduğu için çok daha farklı ve uygun parçalar takabilirsin ben bundan bahsettim.

3600 ya da 4133 olsun oyun oynayacaksan çok bi etkisi olmayacaktır.1600 mhz bile gayet yeterlidir.

Evet öyleyse son bir sorum olacak.En iyi fpsyi veripte 900 1200 tl arası bir ekran kartı söyleyin lütfen.16 gb ramin ilerdeki oyunlar için de iyi olacağını düşünüyorum onun dışında verdiğiniz bilgiler doğrultusunda uyumlu bir sistem yapıp geri döneceğim buraya.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Şuan verdiğiniz bütün parçalara bakıyorum.Şimdilik 8 de rami alabilirim ilerde artırırım.

Biz sana 900-1200 tl fiyat aralığında olmayan ama çok çok daha iyi performanslı ürün önerdik.GTA 5 veya Cod Black Opps 3 gibi oyunları ultra da açsanda 8 gb ram gayet yeterli olacaktır.Maddi imkanın el veriyorsa 16 gb ram al ya da sonradan bi 8gb lık daha alırsın kafana bişey takılmış olmaz.

900 ila 1200 tl arasında r9 380 4gb veya r9 380x 4gb alınabilir. Ama benim tercihim üstüne az daha koyarak gtx 970 almanızdır. Şimdilik 8 gb ram alırsın ilerde 8 daha ekleyerek 16 yaparsın.

Önemli bir şey daha var para farklılığını fark ettim.Her sitede daha ucuz yada daha pahalı bir sitede.Site önerebilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…