4000 TL'ye kadar akıllı saat önerisi

benyusuuf

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-3630QM
İntel HD 4000
8gb DDR3 Ram
250GB SSD
1tb HDD
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bütçem maksimum 4000TL. Düzgün ölçüm yapan, mümkünse gelen mesajları vs gösteren, günlük kullanıma uygun bir akıllı saat lazım. Saati Android telefonla yöneteceğim. Güncel piyasa ve akıllı saat teknolojisine hakim değilim o yüzden soruyorum, bu fiyat bandında Bluetooth kulaklık bağlayıp müzik dinlemek gibi özellikleri olan varsa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam akıllı saatlerde en önemlisi bence pil. Samsung Active'de kullandım ama sarja koymaktan gına gelmişti. Aktif olarak Huawei GT2 kullanıyorum (AOD açık halde) 7 8 gün gidiyor. Kapalı olunca daha iyi gidiyor. Bütçe arttırma şansınız olursa GT4 öneririm kesinlikle. Şarj süreleri olsun spor verileri de gayet iyi.

Hocam akıllı saatlerde en önemlisi bence pil. Samsung Active'de kullandım ama sarja koymaktan gına gelmişti. Aktif olarak Huawei GT2 kullanıyorum (AOD açık halde) 7 8 gün gidiyor. Kapalı olunca daha iyi gidiyor. Bütçe arttırma şansınız olursa GT4 öneririm kesinlikle. Şarj süreleri olsun spor verileri de gayet iyi.
Hocam maalesef bütçe max 4000 oluyor, bahsettiğiniz modeller beni aşıyor.

Hocam 5000TL ye vardı limit. GT2 alayım mı, önerir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı