jaidenbr
Yoctopat
Daha fazla
Herkese iyi akşamlar en fazla 4 bin TL'ye kadar bir klavye almak istiyorum. Aklımdaki klavyeleri aşağıya sıralıyorum. Sizin önerileriniz ve yorumlarınızı bekliyorum;
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
HE75 trinin pembe oluşu ve biraz kaba gibi gözükmesi hoşuma gitmedi. Ace68 ve jet75'in görüntüleri istediğim gibi ancak genel olarak manyetik switch hissiz vs. deniyor ve kablolu oluşu biraz beni itti. Listede RT80 de vardı ama koyma ihtiyacı duymadım. Çünkü üstündeki büyük ekran ve klavyenin boyutu istemediğim bir şekilde, sizin önerileriniz varsa istediğim özellikler sesi tok ve güzel olsun %75 olsun mümkünse kablosuz ama kablolu olursa da çok sorun olmaz. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye
EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır.
MCHOSE Ace68 Air Snow White Gaming Klavye
Ace 68 Air, gerçek bir 8000Hz yoklama hızı ve 128K tarama hızı sunarak ultra düşük 0,1 ms gecikme süresi sağlar.
MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar
HE75 trinin pembe oluşu ve biraz kaba gibi gözükmesi hoşuma gitmedi. Ace68 ve jet75'in görüntüleri istediğim gibi ancak genel olarak manyetik switch hissiz vs. deniyor ve kablolu oluşu biraz beni itti. Listede RT80 de vardı ama koyma ihtiyacı duymadım. Çünkü üstündeki büyük ekran ve klavyenin boyutu istemediğim bir şekilde, sizin önerileriniz varsa istediğim özellikler sesi tok ve güzel olsun %75 olsun mümkünse kablosuz ama kablolu olursa da çok sorun olmaz. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.