4000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
4000

jaidenbr

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar en fazla 4 bin TL'ye kadar bir klavye almak istiyorum. Aklımdaki klavyeleri aşağıya sıralıyorum. Sizin önerileriniz ve yorumlarınızı bekliyorum;

HE75 trinin pembe oluşu ve biraz kaba gibi gözükmesi hoşuma gitmedi. Ace68 ve jet75'in görüntüleri istediğim gibi ancak genel olarak manyetik switch hissiz vs. deniyor ve kablolu oluşu biraz beni itti. Listede RT80 de vardı ama koyma ihtiyacı duymadım. Çünkü üstündeki büyük ekran ve klavyenin boyutu istemediğim bir şekilde, sizin önerileriniz varsa istediğim özellikler sesi tok ve güzel olsun %75 olsun mümkünse kablosuz ama kablolu olursa da çok sorun olmaz. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Ben F75 öneririm.

Hocam F75 araştırdığım kadarıyla fiyatına değmeyecek bir durumda şu an genel olarak keycap ve kasa malzemesi olarak yetersiz olduğu söyleniyor.

MCHOSE jet 75 e-Sport.

Daha önce kullandın mı hocam yukarıda da belirtmiştim ama basış hissi vesaire mekanik klavyelere oranla çok mu kötü?

Hocam F75 araştırdığım kadarıyla fiyatına değmeyecek bir durumda şu an genel olarak keycap ve kasa malzemesi olarak yetersiz olduğu söyleniyor.

Daha önce kullandın mı hocam yukarıda da belirtmiştim ama basış hissi vesaire mekanik klavyelere oranla çok mu kötü?
Bana kalırsa manyetiklerin mekanikten farkı yok bulaşma o tarafa. Bütçe esner mi? Esnemezse buna bakabilirsiniz.

Bana kalırsa manyetiklerin mekanikten farkı yok bulaşma o tarafa. Bütçe esner mi? Esnemezse buna bakabilirsiniz.

Ne kadarlık bir esneme olduğuna bağlı hocam eğer değecek bir öneriniz varsa değerlendirebilirim.

Zaten manyetik olduğu için istemiyorum sırf görüntüsü hoşuma gitti.

Ne kadarlık bir esneme olduğuna bağlı hocam eğer değecek bir öneriniz varsa değerlendirebilirim.

Zaten manyetik olduğu için istemiyorum sırf görüntüsü hoşuma gitti.
Bunları alabilirseniz asla üzmeyecektir.

Benim önceki klavye Redragon K617 idi. Anca onunla kıysalayabilirim ki F75 çok çok daha iyi, fiyat farkına acayip değiyor. zırt pırt 2300tl 'ye düşüyor bana kalırsa fazlasına gerek yok ama sen bilirsin uzmanı değilim klavyelerin.

Benim önceki klavye Redragon K617 idi. Anca onunla kıysalayabilirim ki F75 çok çok daha iyi, fiyat farkına acayip değiyor. zırt pırt 2300tl 'ye düşüyor bana kalırsa fazlasına gerek yok ama sen bilirsin uzmanı değilim klavyelerin.
Bütçe 4K iken F75 almak mantıksız.

Bunları alabilirseniz asla üzmeyecektir.

Hocam çok güzel öneriler teşekkürler ama ben renk konusuna bir tık takığım ya bana uyumsuz gelecek bunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı