Ben F75 öneririm.
MCHOSE jet 75 e-Sport.
Bana kalırsa manyetiklerin mekanikten farkı yok bulaşma o tarafa. Bütçe esner mi? Esnemezse buna bakabilirsiniz.Hocam F75 araştırdığım kadarıyla fiyatına değmeyecek bir durumda şu an genel olarak keycap ve kasa malzemesi olarak yetersiz olduğu söyleniyor.
Daha önce kullandın mı hocam yukarıda da belirtmiştim ama basış hissi vesaire mekanik klavyelere oranla çok mu kötü?
Bana kalırsa manyetiklerin mekanikten farkı yok bulaşma o tarafa. Bütçe esner mi? Esnemezse buna bakabilirsiniz.
Chilkey ND65 Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bana kalırsa manyetiklerin mekanikten farkı yok bulaşma o tarafa. Bütçe esner mi? Esnemezse buna bakabilirsiniz.
Chilkey ND65 Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ne kadarlık bir esneme olduğuna bağlı hocam eğer değecek bir öneriniz varsa değerlendirebilirim.
Zaten manyetik olduğu için istemiyorum sırf görüntüsü hoşuma gitti.
Hocam F75 araştırdığım kadarıyla fiyatına değmeyecek bir durumda şu an genel olarak keycap ve kasa malzemesi olarak yetersiz olduğu söyleniyor.
Bütçe 4K iken F75 almak mantıksız.Benim önceki klavye Redragon K617 idi. Anca onunla kıysalayabilirim ki F75 çok çok daha iyi, fiyat farkına acayip değiyor. zırt pırt 2300tl 'ye düşüyor bana kalırsa fazlasına gerek yok ama sen bilirsin uzmanı değilim klavyelerin.
Furycube F75S Mekanik Klavye
Furycube F75S Alüminyum Mekanik Klavye %75 Kompakt Yapı: Bu, klavye tasarımının %75'lik bir düzeni ifade eder. Yani, tam boyutlu klavyelerden daha kompakt olan, ancak işlevsel olarak tam tuş takımı sunan bir düzen. Fonksiyon tuşları ve yön tuşları gibi önemli alanları korur, ancak daha az yer...mecmonkey.com Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com Bunları alabilirseniz asla üzmeyecektir.Furycube F75 Pro Mekanik Klavye
Furycube F75 Pro Klavyeler Mec Monkey Güvencesiyle Türkiye'de!mecmonkey.com