Arada 350TL fark var hocam gerek yok AK820Pro üzmez al geç. Hoşuna gitmiş zaten ekran.Ekran olması elbette önemli değil sadece hoşuma gitmişti.
Sorunuzu tam anlamadım.Üstündekilerin yeterli olması gerek, değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz ?
Arada 350TL fark var hocam gerek yok AK820PRO üzmez al geç. Hoşuna gitmiş zaten ekran.
Hocam AK820 Pro'da ekran var. Yanlış anlaşılmasın. Aula F75'te yok.Tamamdır düşüneceğim.
Pardon switch seçeneğini farklı görmüşüm sormamışım farz edinSorunuzu tam anlamadım.
Tamamdır düşüneceğim.
Tamamdır.Pardon switch seçeneğini farklı görmüşüm sormamışım farz edinİnternette seslerini kıyaslayan videolar vardır. Hangisi size hitap ediyorsa onu alırsınız.
Pardon switch seçeneğini farklı görmüşüm sormamışım farz edininternette seslerini kıyaslayan videolar vardır. Hangisi size hitap ediyorsa onu alırsınız.
Tuştan kastınız Switch'ler mi yoksa Keycap'ler mi?
Switch'leri kast ediyorsanız evet ve Keycap'leri kast ediyorsanız yine evet, klavyenizi istediğiniz gibi modlama imkanınız var diye biliyorum.
Hocam Keycaps için bütçeniz en fazla ne kadara çıkabilir? Ayrıca ışık geçiren modellerden mi yoksa geçirmeyen modellerden mi tercihe dersiniz? Benim masa lambam olduğundan ve kalite hissiyatı daha fazla olduğundan etine dolgun ışık geçirmeyen Keycapsw'leri tercih ediyorum. Bazen Amazon'da uyguna denk geliyor, bazen de Aliexspress'ten alıyorum. Ama Amazon iade kolaylığı nedeniyle daha cezbedici oluyor.Keycapler hocam. Beyaz ekipman diziyorum klavyeyi siyah alıp beyaz tuşlarla dizmek yakışır mı? Bir de tuşları nereden alabilirim?
Teşekkürler.Hocam Keycaps için bütçeniz en fazla ne kadara çıkabilir? Ayrıca ışık geçiren modellerden mi yoksa geçirmeyen modellerden mi tercihe dersiniz? Benim masa lambam olduğundan ve kalite hissiyatı daha fazla olduğundan etine dolgun ışık geçirmeyen Keycapsw'leri tercih ediyorum. Bazen Amazon'da uyguna denk geliyor, bazen de Aliexspress'ten alıyorum. Ama Amazon iade kolaylığı nedeniyle daha cezbedici oluyor.
142 toetsen Boog PBT Keycaps MOA Profiel PBT Dye Sublimatie DIY Key caps voor 61/87/104 Cherry MX Switch Gaming Mechanisch Toetsenbord - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Eki Görüntüle 2241919
Ben şu an bu seti kullanıyorum ve tabiri caizse bedavadan biraz pahalı kalitesine göre. Işık geçirmeyen kalınca bir PBT malzemesi var. Bunun yanında büyük Enter tuşu hariç her tuştan fazla fazla her klavyeye uyumlu var. Bir artısı da her tul MOA denilen tüm tuşların birebir aynı yükseklikte olması ve köşelerinin de yuvarlaklığının çok fazla olması. Bu sayede akıcı ve hoş bir yazma deneyimi yaşıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.
Klavye: Ajazz AK820 Pro 75% conta monte Bluetooth 5.1/2.4G kablosuz/tip-c Mac için TFT ekranlı kablolu mekanik klavye/Win - AliExpress 7
Fare olarak da ASUS'ta böyle kampanya varmış bakılabilir. Elektronik: Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint 1916TL