4000 TL'ye kadar klavye ve mouse önerisi

Bütçe
4000
Pardon switch seçeneğini farklı görmüşüm sormamışım farz edin :D İnternette seslerini kıyaslayan videolar vardır. Hangisi size hitap ediyorsa onu alırsınız.
Tamamdır.

Pardon switch seçeneğini farklı görmüşüm sormamışım farz edin :D internette seslerini kıyaslayan videolar vardır. Hangisi size hitap ediyorsa onu alırsınız.

Hocam Ajazz klavye tuşları değişiyor mu?

Son düzenleme:
Tuştan kastınız switch'ler mi yoksa keycap'ler mi ?

Switch'leri kast ediyorsanız evet ve keycap'leri kast ediyorsanız yine evet, klavyenizi istediğiniz gibi modlama imkanınız var diye biliyorum.

Son düzenleme:
Tuştan kastınız Switch'ler mi yoksa Keycap'ler mi?

Switch'leri kast ediyorsanız evet ve Keycap'leri kast ediyorsanız yine evet, klavyenizi istediğiniz gibi modlama imkanınız var diye biliyorum.

Keycapler hocam. Beyaz ekipman diziyorum klavyeyi siyah alıp beyaz tuşlarla dizmek yakışır mı? Bir de tuşları nereden alabilirim?

Keycapler hocam. Beyaz ekipman diziyorum klavyeyi siyah alıp beyaz tuşlarla dizmek yakışır mı? Bir de tuşları nereden alabilirim?
Hocam Keycaps için bütçeniz en fazla ne kadara çıkabilir? Ayrıca ışık geçiren modellerden mi yoksa geçirmeyen modellerden mi tercihe dersiniz? Benim masa lambam olduğundan ve kalite hissiyatı daha fazla olduğundan etine dolgun ışık geçirmeyen Keycapsw'leri tercih ediyorum. Bazen Amazon'da uyguna denk geliyor, bazen de Aliexspress'ten alıyorum. Ama Amazon iade kolaylığı nedeniyle daha cezbedici oluyor.

1720111205273.png

Ben şu an bu seti kullanıyorum ve tabiri caizse bedavadan biraz pahalı kalitesine göre. Işık geçirmeyen kalınca bir PBT malzemesi var. Bunun yanında büyük Enter tuşu hariç her tuştan fazla fazla her klavyeye uyumlu var. Bir artısı da her tul MOA denilen tüm tuşların birebir aynı yükseklikte olması ve köşelerinin de yuvarlaklığının çok fazla olması. Bu sayede akıcı ve hoş bir yazma deneyimi yaşıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam Keycaps için bütçeniz en fazla ne kadara çıkabilir? Ayrıca ışık geçiren modellerden mi yoksa geçirmeyen modellerden mi tercihe dersiniz? Benim masa lambam olduğundan ve kalite hissiyatı daha fazla olduğundan etine dolgun ışık geçirmeyen Keycapsw'leri tercih ediyorum. Bazen Amazon'da uyguna denk geliyor, bazen de Aliexspress'ten alıyorum. Ama Amazon iade kolaylığı nedeniyle daha cezbedici oluyor.

Eki Görüntüle 2241919

Ben şu an bu seti kullanıyorum ve tabiri caizse bedavadan biraz pahalı kalitesine göre. Işık geçirmeyen kalınca bir PBT malzemesi var. Bunun yanında büyük Enter tuşu hariç her tuştan fazla fazla her klavyeye uyumlu var. Bir artısı da her tul MOA denilen tüm tuşların birebir aynı yükseklikte olması ve köşelerinin de yuvarlaklığının çok fazla olması. Bu sayede akıcı ve hoş bir yazma deneyimi yaşıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.
Teşekkürler.

Hocam merhaba tavsiye ettiğiniz Klavye'yi satın aldım, gelince görüşümü paylaşmak isterim. Öneriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı