4000 TL'ye kadar mouse önerisi

A9 o kadar da sorunlu bir ürün değil. Sadece benzer fiyata daha iyi ürünler varken tercih edilmemeli. Ana akım markalarından direkt olarak uzak durun zaten. Bataryası da gayet iyi, 500mAh daha ne olsun?

Bataryası iyi hocam da sorun çıktıgını gördüm birkaç kez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bataryası iyi hocam da sorun çıktıgını gördüm birkaç kez.

Ben daha hiç görmedim. Bu tür ürünlerde batarya problemi olsa bile zaten sık karşılaşılan, kronik bir sorun değil. Genel olarak firmanın QC bölümü sorunlu olduğundan üründe hata çıkması normal.

Ben daha hiç görmedim. Bu tür ürünlerde batarya problemi olsa bile zaten sık karşılaşılan, kronik bir sorun değil. Genel olarak firmanın QC bölümü sorunlu olduğundan üründe hata çıkması normal.

ASUS Gladius almaktan iyidir A9 yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu nasıldır.
Wraith'ı tercih etme dostum, garanti süreci çok yorucu, ayrıca kanuna aykırı iade politikası var. Sitelerindeki yazıyı okudun mu? "Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir" Mouseyi açıp, kullanıp beğenmediğin bir senaryoda iade yapamayacaksın.

Mağduriyetini her konuya spamladığından bilmeyen kalmadı artık zaten. Takıldığımız nokta Wraith kötüledikten sonra yaptığın mouse önerisinin 1000 kat daha sorunlu ve fiyatını gram hak etmeyen bir ürün olması.
Kime göre dostum? Benim için fiyatını hakediyor, sizin bahsettiğiniz ürünler hakkında da görüyoruz oluşturulan şikayetleri, hiç olmazsa benim önerdiğim ürünlerde iade ve garanti sıkıntısı olmuyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı