4000 TL'ye kadar sessiz klavye önerisi

• Konuyu başlatan CrynS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 126

CrynS

Hectopat
Merhaba, yakın zamanda klavye alacağım bütçem bütçem 3-4K arası fakat bu bütçede oldukça fazla kaliteli klavye var. Genel olarak bakınca hepsi bir özelliğe sahip fakat bir özellikten yoksun. Bilgisayar kullanımım genel olarak oyun ve ofis işleri üzerine olduğundan klavye tercihi olarak mümkünse %75 boyutunda, sessiz, ve yüksek pulling Rate'i olan bir klavye istiyorum. Kullandığınız veya gerçekten çok beğendiğiniz klavyeler olursa önerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yakın zamanda klavye alacağım bütçem bütçem 3-4K arası fakat bu bütçede oldukça fazla kaliteli klavye var. Genel olarak bakınca hepsi bir özelliğe sahip fakat bir özellikten yoksun. Bilgisayar kullanımım genel olarak oyun ve ofis işleri üzerine olduğundan klavye tercihi olarak mümkünse %75 boyutunda, sessiz, ve yüksek pulling Rate'i olan bir klavye istiyorum. Kullandığınız veya gerçekten çok beğendiğiniz klavyeler olursa önerin.

65 olursa Chilkey ND65 alın geçin. Ne kadar sessiz istediğinize göre switch değiştirirsiniz en kötü.

75 şartsa buna da bakılabilir.

Kasa olarak hoşuma gitmedi hocam garip bir kasası var özellikleri güzel yoksa bir de Gaming.Gen.TR harici site önerebilir misiniz?

Gaming.Gen.TR harici olmasının bir sebebi var mı?

Bütçe artarsa çok iyi bir klavye, hem de Gaming.Gen.TR değil.

Akko 5075B Plus gibi klavyeler önerir misiniz hocam? Önüme çok fazla tercih çıktı gerçekten kafa karıştırıcı oldu eskiden sadece keychron V2 qmk gibi klavye isterdim ama bütçe artınca gerçekten garip olmaya başladı durumlar.

Akko 5075B Plus gibi klavyeler önerir misiniz hocam? Önüme çok fazla tercih çıktı gerçekten kafa karıştırıcı oldu eskiden sadece keychron V2 qmk gibi klavye isterdim ama bütçe artınca gerçekten garip olmaya başladı durumlar.

Akko hakkında çok bir bilgim yok hocam. Markayı genel olarak takip etmiyorum. @Yuiis geçenlerde önermişti yanlış hatırlamıyorsam, sorunuz varsa müsaitse cevaplar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı