4000 TL'ye kadar sessiz klavye önerisi

• Konuyu başlatan CrynS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 194
Akko 5075B Plus gibi klavyeler önerir misiniz hocam? Önüme çok fazla tercih çıktı gerçekten kafa karıştırıcı oldu eskiden sadece keychron V2 qmk gibi klavye isterdim ama bütçe artınca gerçekten garip olmaya başladı durumlar.

5075B modeli güzel özellikle switch anlamında akkonun switchlerini beğeniyorum ama şöyle bir sıkıntısı var şarjı yavaş doluyor. Normalde klavyelerin bataryaları çok hızlı dolmaz zaten çünkü kapasiteleri fazla ama 5075 lerde normalden fazla bir yavaşlık var. Alacak olursanız aklınızda bulunsun yavaş şarj harici güzel modeldir.

65 olursa Chilkey ND65 alın geçin. Ne kadar sessiz istediğinize göre switch değiştirirsiniz en kötü.

75 şartsa buna da bakılabilir.

Hocam bende arkadaşın aradığı aynı tarzda sessiz bir klavye istiyorum McHose X75 in sesini aşırı sevdim aynı sese sahip daha ucuz öneriniz var mıdır ?

Hocam bende arkadaşın aradığı aynı tarzda sessiz bir klavye istiyorum MCHOSE X75'in sesini aşırı sevdim aynı sese sahip daha ucuz öneriniz var mıdır?

Alternatif olarak yine sesi güzel ve %75 olan bu var.

5075b modeli güzel özellikle switch anlamında Akko'nun switchlerini beğeniyorum ama şöyle bir sıkıntısı var şarjı yavaş doluyor. Normalde klavyelerin bataryaları çok hızlı dolmaz zaten çünkü kapasiteleri fazla ama 5075'lerde normalden fazla bir yavaşlık var. Alacak olursanız aklınızda bulunsun yavaş şarj harici güzel modeldir.

Genel olarak kablolu kullanacağım ofis işlerim için kablosuz kullanırım hiç jack of all trades bir klavye yok mu bu fiyat bandında acaba?

Genel olarak kablolu kullanacağım ofis işlerim için kablosuz kullanırım hiç jack of all trades bir klavye yok mu bu fiyat bandında acaba?
Önerdiklerimizin hepsi zaten bir klavyedeki tüm özelliklere sahip hocam.

2.4G dongle ile kablosuz bağlantı var, bluetooth bağlantı var (genelinde var ama bazılarında olmayabiliyor kontrol etmek lazım) , kablolu bağlantı var. Bu tür klavyelerde zaten tek bir bağlantı seçeneği yok, genelde 2-3 bağlantı seçeneği olur sen istediğini kullanırsın.

Hot swap özelliği var, driver var. Bundan daha fazlası da var tabi ama yazarsam çok uzar. Kısacası eksik olan bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı