Decathlon mağazasına git ve gez hocam. Bulursun giyin dene o fiyata set toplarsın oradan ayakkabı pantalon falanArkadaşlar -15-20 derecelerde dahi sıcak tutacak, su geçirmez, termal ve kısa olmayan mont önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Decathlon mağazasına git ve gez hocam. Bulursun giyin dene o fiyata set toplarsın oradan ayakkabı pantalon falan.
Hocam online sitesine bakın o zaman. Çünkü gayet sıcak tutan montları , hırkaları , ayakkabıları özellikle sobalı sanki ben memnunum.Hocam en yakın Decathlon mağazası 135 km uzağımda. Yaşadığım yerdeki dükkanlardan alışverişi geçtim mendil dahi almam o derece haysiyetsizler. Online alışverişten hariç imkanım yok olsa emin olun gezip deneyip görüp alırdım.
Hocam Online sitesine bakın o zaman. Çünkü gayet sıcak tutan montları, hırkaları, ayakkabıları özellikle sobalı sanki ben memnunum.
Yani turuncu olması dışında olmaz da hocam siz Erzurum da mı oturuyorsunuz. -29 derece montu bu.Sağ olun hocam ürünler gayet güzelmiş. Linkini verdiğim montta şehir içinde kullanımda bir sorun çıkartmaz değil mi?Erkek Dağcılık Şişme Montu - Kırmızı - Makalu
Erkek Dağcılık Şişme Montu - Kırmızı - Makalu null Bu şişme mont hem çok hafiftir (L bedende yalnızca 610 gram) hem de oldukça az yer kaplar. Ayrıca su tutmaz yapıdadır, sizi hava koşullarına karşı korumak için dayanıklı güçlendirmeleri bulunur.www.decathlon.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.