4000 TL'ye kadar sıcak tutacak mont önerisi

420531

Hectopat
Arkadaşlar -15-20 derecelerde dahi sıcak tutacak, su geçirmez, termal ve kısa olmayan mont önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar -15-20 derecelerde dahi sıcak tutacak, su geçirmez, termal ve kısa olmayan mont önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Decathlon mağazasına git ve gez hocam. Bulursun giyin dene o fiyata set toplarsın oradan ayakkabı pantalon falan

Decathlon mağazasına git ve gez hocam. Bulursun giyin dene o fiyata set toplarsın oradan ayakkabı pantalon falan.

Hocam en yakın Decathlon mağazası 135 km uzağımda. Yaşadığım yerdeki dükkanlardan alışverişi geçtim mendil dahi almam o derece haysiyetsizler. Online alışverişten hariç imkanım yok olsa emin olun gezip deneyip görüp alırdım.

Hocam en yakın Decathlon mağazası 135 km uzağımda. Yaşadığım yerdeki dükkanlardan alışverişi geçtim mendil dahi almam o derece haysiyetsizler. Online alışverişten hariç imkanım yok olsa emin olun gezip deneyip görüp alırdım.
Hocam online sitesine bakın o zaman. Çünkü gayet sıcak tutan montları , hırkaları , ayakkabıları özellikle sobalı sanki ben memnunum.

Hocam Online sitesine bakın o zaman. Çünkü gayet sıcak tutan montları, hırkaları, ayakkabıları özellikle sobalı sanki ben memnunum.

Sağ olun hocam ürünler gayet güzelmiş. Linkini verdiğim montta şehir içinde kullanımda bir sorun çıkartmaz değil mi?

Sağ olun hocam ürünler gayet güzelmiş. Linkini verdiğim montta şehir içinde kullanımda bir sorun çıkartmaz değil mi?
Yani turuncu olması dışında olmaz da hocam siz Erzurum da mı oturuyorsunuz. -29 derece montu bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı