4000 TL'ye kadar TKL mekanik klavye önerisi

  • Konuyu başlatan Zepp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1B
TKL değil hocam bu. Ki çok fazla fiyatı verebilsem de bu fiyata almak istemem. Logitech 915 tercih ederdim sanırım Wireless alacak olsam. Huntsman V2 TKL sipariş ettim bakalım umarım alternatif aratmaz.

RGB düşkünlüğüm yok hocam. Sabit renk yansa yeterli bana. Hissiyat, malzeme kalitesi ve kaliteli görünmesini istiyorum. Analog klavyeyi hakkını vererek kullanabileceğimi düşünmüyorum. Şu kadar basayım şu kadar da aktifleşsin vs çok kafa doluluğu yapar bende :D Önerdiğiniz Huntsman V2 hepsini sağlıyordu. Bakalım bekliyorum merakla

Hızlı teslimat seçtiniz sanırım. Yarın gelme ihtimali bile var. Benim çoğu hızlı siparişimde ertesi gün geldi. Razer klavye dahil.
 
Razer Huntsman V2 TKL Purple Switch elime geçti. Oldukça sesli onu söyleyebilirim. Aslında mekanik klavyeler için söylenecek fazla şey yok. Sadece bu ürün aşırı hassas. Alışasıya kadar epey bir yazım yanlışı yapacağım. Elim çarpıyor anında yazıyor. Red Switch'te muhtemelen böyle değildir. Şu an onu çok merak ediyorum keşke deneme fırsatım olsaydı. Yine de tatmin edici basış hissi çok güzel Apex Pro gibi omniswitch tarzı bir özelliği olsa çok tatlı olurmuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı