4000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
4000 TL
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da olduğu gibi bütçem 4000TL.
5 yıldır ASUS TUF Gaming K5 klavye kullanıyorum, açıkçası çok memnundum fakat eskidi ve işlevini yitirmeye başladı, artık emekliye ayrılma vakti geldi. İstediğim klavyede Ğ, ç gibi tuşların olmasını istiyorum, fazlaca yazı yazan biriyim. FPS oyunları oynayan biri değilim, hikaye oyunları odaklı oynuyorum. Tercihim RGB olmasıdır, şimdiden değerli önerileriniz ve görüşleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, başlıkta da olduğu gibi bütçem 4000TL.
5 yıldır ASUS TUF Gaming K5 klavye kullanıyorum, açıkçası çok memnundum fakat eskidi ve işlevini yitirmeye başladı, artık emekliye ayrılma vakti geldi. İstediğim klavyede Ğ, ç gibi tuşların olmasını istiyorum, fazlaca yazı yazan biriyim. FPS oyunları oynayan biri değilim, hikaye oyunları odaklı oynuyorum. Tercihim RGB olmasıdır, şimdiden değerli önerileriniz ve görüşleriniz için teşekkür ederim.
Renk tercihi?
Boyut tercihi?

Renk tercihim konusunda fark etmez diyebilirim, boyut tercihi ise şuan kullandığım klavye gibi %100.
(ç,ö tuş yok muş)
Brown: Red switch: Endorfy Thock Wireless Kailh Red Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A079)

Son düzenleme:
Önerileriniz için teşekkür ederim, aralarından K99 modelini beğendim diyebilirim. Fakat beni meraklandıran konu Ç, Ğ tuşları olmamasına rağmen oradaki tuşlar aynı işlevi görüyor mu? Sanırsam bu bütçede bilek dayama destekli diğer markalar daha kötü performans sunuyor.

Önerileriniz için teşekkür ederim, aralarından K99 modelini beğendim diyebilirim. Fakat beni meraklandıran konu Ç, Ğ tuşları olmamasına rağmen oradaki tuşlar aynı işlevi görüyor mu? Sanırsam bu bütçede bilek dayama destekli diğer markalar daha kötü performans sunuyor.
Hocam aynı işlevi görüyor, Windows'ta ayar yapınca düzeliyor o tuşlar Türkçe karakter atanıyor otamatik.

1747688044695.png

Şuna bastığım da. Ç olarak yazıyor, yanında olan sol olan Ö.

Şahsen ASUS ROG Strix Scope II RX kullanıyorum, şuanki fiyatı herhalde 4000 in biraz üzerinde ancak çok çok memnunum.
Farklı yöntemlerle indirim uygulanıyor sanırsam, fakat bu model hakkında çok iyi yorumlar okumadım diyebilirim. Bu yabancı marka klavyeleri pek bilmesem de okuduğum her forum yorumları oldukça iyi. Sanırsam teknolojinin bu kısmında biraz geri kaldım diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı