4000 TL'ye minimum 144Hz monitör önerisi

Hocam anlatmam aşırı uzun süreceği için kısaca yazacağım. Türkiye'deki garanti işlerini yapan firmaları berbat ötesi. İşleri o kadar yavaş yapıyorlar ki bıktırıyorlar. Ben 24g2uBK modelini almıştım; ışık sızmaları, ölü piksellerden dolayı iade ettim. Elden aldım 2-3 kere garantiye gitti monitör ve garanti süreleri o kadar uzun ki 2-3 ay kadar PCsiz kaldım. Onun üzerine en son başka bir monitör yolladılar, güya daha iyi modeliymiş, yolladıkları monitörde aşırı ghosting problemi var. Bunu da 2 kere garantiye yolladım, 2sinde de çözümsüz geldi. Yıldım artık
 
Hocam anlatmam aşırı uzun süreceği için kısaca yazacağım. Türkiye'deki garanti işlerini yapan firmaları berbat ötesi. İşleri o kadar yavaş yapıyorlar ki bıktırıyorlar. Ben 24G2ubk modelini almıştım; ışık sızmaları, ölü piksellerden dolayı iade ettim. Elden aldım 2-3 kere garantiye gitti monitör ve garanti süreleri o kadar uzun ki 2-3 ay kadar pcsiz kaldım. Onun üzerine en son başka bir monitör yolladılar, güya daha iyi modeliymiş, yolladıkları monitörde aşırı ghosting problemi var. Bunu da 2 kere garantiye yolladım, 2'sinde de çözümsüz geldi. Yıldım artık.

Yani evet size katılıyorum servisi leş ötesi olabilir ama o monitörü alan bazı kişilerde ghosting ışık sızması gibi olaylarla karşılaşmamış biraz da teknoloji şanş işi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı