i5 9400F - RTX 3050 8 GB sistem darboğaz yapar mı?

Hocam bu fiyata RX 6700XT R5 5600'lü sistem görmüştüm hazır olarak daha iyisini bulursunuz. (2. el tabii)

Zaten 2. el alacağım ama bulunduğum şehirde olması lazım

O devir biteli çok oldu, belirtiyim gene de.

Hocam sizce alınır mı?

Hayır.

Şahsen elimde bu var: (Hepsi Param Güvendeli, %100 güvenceli oyüzden.)

20970TL
GPU modeli sadece kötü. Onun dışında sizin sistemlerden 2 kat FPS veriyor.

Çok sağ olun hocam bayağı iyi bir sistem yazmışsınız tekrardan teşekkür ederim 5500 yerine 5600 almayı düşüneceğim bir de anakart yazmamışsınız

hocam bunu buldum

Hocam kardeşimde o 3050'li PC'yi istiyor sadece tek Valorant MC bir de Roblox oynayacak mış bir de bir diğer sorum RX 580 8 GB modeli alınır mı?

Son düzenleme:
Çok sağ olun hocam bayağı iyi bir sistem yazmışsınız tekrardan teşekkür ederim 5500 yerine 5600 almayı düşüneceğim bir de anakart yazmamışsınız
Ekledim. R5 5600 çok tuzlu olduğu için GPU'a odaklandım. RX 6600XT seçerseniz R5 5600 sıkıştırılır.
Fena değil.
Hocam kardeşimde o 3050'li PC'yi istiyor sadece tek Valorant MC bir de Roblox oynayacak mış bir de bir diğer sorum RX 580 8 GB modeli alınır mı?
Ayıptır söylemesi ama GTX 1660Ti'ın bi tık güçlüsü olan bir karta para baymasın. Bi bildiğimiz var ve ona göre en iyisini toplamaya çalışıyoruz.
Yaşı küçük herhalde, şuan anlamasada birkaç yıl sonra forumda illaki konu açacaktır ve ozaman tokat gibi gelir ona o RTX 3050 sistem. Cahilce davranmayın yani.

RX 580'e hiç bakmayın.

Youtube'tan FPS testlerine bakabilirsiniz, ozaman hangi modelin daha güçlü olup olmadığını görebilirsiniz. Mesela:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı