4000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
4000

905973

Femtopat
Makaleler
1
4000 lira bütçem var yenileme hızı yüksek olan bir monitör istiyorum, şu an kullandığım monitör 75Hz ve yüksek FPS aldığım oyunlarda çok fazla yırtılma yaşıyorum, V-Sync açınca da bu sefer yer yer FPS kısıtlandığından dolayı FPS düşüşleri oluyor. Yani bana minimum 144Hz bir monitör lazım. Ayrıca genelde hikayeli oyunlar oynuyorum panel kalitesi bütçeye göre en iyisi neyse, önerebilecek var mı?

%10 indirimle daha ucuza alabilirsiniz.

Bu model sık sık indirime giriyor. 4-4.5k civarına bulunabiliyor. Beklerim derseniz onu öneririm.

Bu model sık sık indirime giriyor. 4-4.5k civarına bulunabiliyor. Beklerim derseniz onu öneririm.

Asus monitor yerine bunu alsin. Butce cikarsa MAG 256F al gec.

Görüntü kalitesi kötü 244F e2'nin. 180Hz olması tek başına alınabilir yapmaz benim gözümde. Herhangi bir 180hz monitör almaktan farkı yok benim için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam MSI N11 de 4700 TL'ye satılıyordu dün bakmıştım.

Aynı modeller galiba. Sepette 5400 TL. Vade farksız 6 taksit

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı