4000 TL'ye Oyun Bilgisayarı Toplama

Batuhan CAN PC

Hectopat
Daha fazla  
4 bin TL'lik oyun bilgisayarı toplayacağım yardımcı olur musunuz? Intel tercihim AMD sevmiyorum. Sıvı soğutmada sürekli sıvı konulacağını öğrenmiştim, sevmiyorum onu.

Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat'ın Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi'nde yan bileşenleri (monitör vs.) kaldırırsak yani sadece kasa 4000₺ civarında tutuyordu diye biliyorum.

Not: Bilgi yanlış olabilir, dolar artmış bulunmakta.

Sıvı soğutma sistemleri kapalı devre oldugundan biz içerisine sıvı koymuyoruz.

sdasdasad.png

i5 4690 yeter de artar bile. İlla overclok yapabilmen için K olması gerekmıyor. K demek stabil overclok demek. 4690'da da overclok yapılabılıyor.

Efe dedigim biligsayar sürekli açık kalıcağı için fanları biraz güçlü mü bunun mesela sabah8 den akşam 8 e bütün gün gta 5 oynanmış gibi düşünürsek nasıl fan alınmalı

Mrb arkadaşlar 4 bin tlyi gözden çıkarrtım ve bayadır araştırıyorm ama kafam hep karısık ve işin kötü yanı hiç ve hiç anlamıyorm tamamen siz ve sizin gibileri takip sonucu bira fikir edindim şimdiden fikirrleriniz önemli Teşekkürler

İntel i5 6402 p 2.8
Msi 1070 gamingx 8 gb
Msi b150
Gskill 8gb rip jaws v kırmızı ddr4
Wd 3.5 1tb harddisk
Samsung 250 gb 750 evo sata ssd
Zalman z3 plus 600 w kasa
4053 TL fiyat aldım sizce toplim mi bana yardımcı olun lütfen ama ve gerçekten oyun bilgisayarı üzerine anlayanlar cvplasın Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı