4000 TL'ye Oyun Sistemi Tavsiyesi

Physnx

Hectopat
Katılım
27 Mart 2015
Mesajlar
4
Yer
Yalova
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçe maksimum 4.000 TL dedim fakat ne kadar F/P olursa o kadar iyi çünkü bütün günümü oyun oynayarak geçirmiyorum fakat yeni çıkan oyunları bile 1920x1080 High-Very High hatta Ultrada oynama zevkini yaşamak istiyorum artık. Ayrıca şunu söylemek istiyorum, kullandığım en iyi bilgisayar Lenovo Z580 - i7 3632QM - 6GB RAM - 2 GB 128 Bit ekran kartı. Watch Dogs'u bile sorunsuzca oynatıyor. Tabi Full HD ve High değil ama 2 senedir beni idare ediyor yani bunu ön planda tutarak yardım ederseniz sevinirim. Diğer bir isteğim sadece sistem önerisinde bulunmayın. Önerdiğiniz parçaları niye önerdiğinizi, diğerlerinden ne farkı olduğunu vs gibi bilgileri de paylaşırsanız sevinirim. Mesela Ati'nin Bulldozer'i ve Mantel'ı Intel'in Maxwell'i ve Haswell'i sana şunu sağlar şu olur bu olursa ona göre daha iyi olur gibi gibi. Çünkü 4.000 TL büyük bir para, hem pişman olmak istemiyorum hem de şüphelerimin kuşkularımın gitmesini istiyorum.

Bu arada sistemi sadece Vatan Bilgisayar'dan toplayabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
i5 yerine i7 de alabilirsin ama bu da her oyunu rahatlıkla oynatır.

Adsız1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@TecNoPath Black serisi 1Tb Hdd 320Tl - Seagate 1TB Hdd 180Tl aradaki farka baksan iyi olur.
@batuhan ülkü yukarıda açıkladım kardeşim.
Aralarındaki önbellek ve RPM farkına baktın mı? Eğer aynı ise Segate de tercih edilebilir. Açıkçası arada devasa hız veya teknik fark olmadığını biliyorum ancak fiyat farkı düşündürüyor
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı