4000 TL'ye oyun sistemi

Evet. İleriye dönük olarak O.C düşünüyorum.

• SSD sonradan alınabilir. Eğer almakta ısrarlıysanız Samsung 840 Evo modelini tercih edin.
  • Böyle bir bütçeye GTX 970 sanırım daha iyi yakışır.
  • Soğutucu olarak Hyper 212 Evo alın.

Evert. SSD'yi sonraya bırakıp GTX970 almaya karar verdim. Soğutucu olarak neden HYper 212 Evo tavsiye ettiniz. Aralarındaki fark nedir?

Anakart olarak Gaming 5'de kararlıyım. Önerdiğiniz kasa da benim sistemim voltajı için fazla yüksek ve dolayısıyla pahallı. Ekran kartı oalrak neden MSI GTX970 değilde Galax tavsiye ettiniz aralarındaki fark nedir? Ben biraz MSI yanlısıyım bu sistemde.

Bence bu sistem gayet iyi istiyorsanız harddiski 1 Tb düşürebilirsiniz.

• 700 W bu sisteme fazla gelecektir.
  • 4790K oyun sistemi için fazla gereksiz.
  • 16 GB Bellek Render, video gibi işlerde kullanılacaksa öneriyoruz günümüz oyunlarına (2x4) 8 GB bile fazla gelmektedir.

Bence bu sistem gayet iyi istiyorsanız harddiski 1 Tb düşürebilirsiniz.Eki Görüntüle 45438

Dostum önerdiğin sistemde İ7 beni aşıyor zaten oyun için alıyorum İ4690K'yı işten gelirken aldım Gold'dan aldım bu akşam 680 TL'ye. O.C ile 4.00 ghz'yi görüyor bu da bana yeter. 700W'lık bir PSU'ya da ihtiyaç duymayacak bu sistem zaten kasayla gelen PSU'600W +80 Plus Bronz serisi, gayet yeterli. 16 gb belleklere zaten ihtiyacım yok ve anakart da zaten 3200 mhz'yi tam destekliyor, fazladan para vermeye de hiç gerek yok. Anakart oalrak MSI Gaming 5 alacağım. Mecidiyeköy Gold'da 450 TL'ye buldum Vatan'a göre 45 TL kar ediyorum Son olarakta 2TB HDD de fazla bana ileriye dönük SSD almayı düşünüyorum zaten.

• Hocam anakart olarak Gigabayt Z97X-Gaming 5 tercih edebilirsiniz faz sayısı ve çift BİOS özelliği ile düşündürmüyor değil.

Hocam tabi ki düşünülebilir. Ama MSI Gaming 5 ile arasında takriben 100 TL lik bir fark var gibi.

• Performansları hemen hemen aynı sayılır sonuçta Coller Master söz konusu yalnız daha bilindik akıllarda soru işareti kalmasın diye önerdim.

Tamamdır CM 812 Evo oldu o zaman

Son düzenleyen: Moderatör:

Pekala hocam iyi geceler. Sistemi topladığınızda resimlerini atar mısınız ?

Tabi ki atarım teşekkürler. Bir sorun olmaz sa Şubat 7 gibi toplanmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…