3500 tl para veriyosun bence o ekran kartı olmamalı, ayrıca 120gb ssd yeterli olur harici disk de alıyosun, şuan vatanda corsair ls serisi 120 gb ssd 199 tl
Toplam: 4175 TL
Arkadaşlar bir değişiklik daha yaptım Kasadan biraz kısıp sıvı soğutucu ve daha iyi bir PSU almaya karar verdim fiyat 100 lira kadar arttı. Seçtiğim PSU hakkında pek bir bilgim yok. 80+ Gold sertifikalı O.C yapacağım için ve modüler olduğu için seçtim. Bu PSU hakkında bilgi sahibi olan var mıdır acaba? Bu sistemin watt değerini nasıl öğrenebilirim? Son olarak da f/p PSU önerilerine açığım. En az +80 Plus bronze olsun en az yeterli. PSU için bütçem maksimum 400 TL.
3500 tl para veriyosun bence o ekran kartı olmamalı, ayrıca 120gb ssd yeterli olur harici disk de alıyosun, şuan vatanda corsair ls serisi 120 gb ssd 199 tl
Hocam zaten GTX970 ekran kartı seçtim. İşlemciyi O.C yapabilmek için K serisi seçtim. SSD'yi ise hala daha sonraya bırakmak zorundayım. Nasıl olsa bunca sene SSD olmadan idare ettik 4- 5 ay daha dayanırız.
Kasayla birlikte geliyor soğutucu bu yüzden tercih ettim. Araştırdım orta seviye bir parça. Oradan artan parayla da biraz daha iyi bir PSU aldım işte. Parçalar farklı günlerde elime ulaşacak. Her şey tamam olduğunda resimleri yollayacağım. Merek etmeyin