4000 TL'ye PC Toplama

windowsu güveniliri bi şekilde alabiliceğim bir link atabilirmisiniz acaba

Vatan Bilgisayar'da Dolar kuru çok yüksek. Şu an Dolar 4,80 civarı fakat 4,90 olarak baz almış. Başka siteleri öneririm. Bir arkadaş RAM'i 16 GB yapıp 1050Ti takmış. Onun yerine 8 GB yapıp 1060 3 GB veya para yeterse 6 GB almak daha mantıklı. 1080p'de tek çekirdek daha önemli olduğu için Intel tercih edin. i3 8100 ile 1060 darboğazsız çalışır. SSD'ye gerek yok, biraz daha bütçe biriktirince alabilirsin.

Sisteminde SSD yok, Ses sorunlu bir kasa var ve daha kötü bir işlemci var. Amd Ryzen sistem olmasına rağmen 2400MHZ RAM var ki Ryzen yüksek RAM hızlarından etkileniyor. Diyelim ki RX580 4GB 1060 6GB'dan daha kötü ki bence eşitler ya da RX580 daha iyi, attığım sistemdeki SSD'yi çıkarıp bunu koyduğun zaman yine daha iyi bir sistem ortaya çıkıyor

Bunlar senin için birer fikir olabilir ancak, ben olsam gelen yorumlara göre karıştırıp en idealini bulurdum. Benim tavsiyem de bu olabilir belki. Kalan parayla istersen ram' i arttır veya anakart modeli yükselt. Kolay gelsin

İşlemci çok abartı. i3 8100 daha mantıklı çünkü arkadaş 1080p oynayacak. Veya R3 2200G ve 1060 3 GB de daha mantıklı.

İşlemci çok abartı. i3 8100 daha mantıklı çünkü arkadaş 1080p oynayacak. Veya R3 2200G ve 1060 3 GB de daha mantıklı.
Dengeyi kendi kurmalı, duruma göre alacağı işlemci ekran kartı vs. istediği her parçanın kıyaslamalarını internette bulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…