4000 TL'ye PC Toplama

Hersio

Decapat
Ben yeni bir sistem toplamak istiyorum. Vatan Bilgisayar'a gittiğimde resimdeki sistemi önerdi. Tabii Windows ve antivürüsü dışında tutun ben bu sistem ile;
846e98de-e65c-402f-a020-f79f0644824f.jpg

VIEW27-GUNES/R3 2200G/Asus Cerberus 1050Ti/8GB DDR4/120GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Bu sistem arasında kaldım. Tabii önerilere açığım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar'da Dolar kuru çok yüksek. Şu an Dolar 4,80 civarı fakat 4,90 olarak baz almış. Başka siteleri öneririm. Bir arkadaş RAM'i 16 GB yapıp 1050Ti takmış. Onun yerine 8 GB yapıp 1060 3 GB veya para yeterse 6 GB almak daha mantıklı. 1080p'de tek çekirdek daha önemli olduğu için Intel tercih edin. i3 8100 ile 1060 darboğazsız çalışır. SSD'ye gerek yok, biraz daha bütçe biriktirince alabilirsin.

Sisteminde SSD yok, Ses sorunlu bir kasa var ve daha kötü bir işlemci var. Amd Ryzen sistem olmasına rağmen 2400MHZ RAM var ki Ryzen yüksek RAM hızlarından etkileniyor. Diyelim ki RX580 4GB 1060 6GB'dan daha kötü ki bence eşitler ya da RX580 daha iyi, attığım sistemdeki SSD'yi çıkarıp bunu koyduğun zaman yine daha iyi bir sistem ortaya çıkıyor

Adsız.jpg

Bunlar senin için birer fikir olabilir ancak, ben olsam gelen yorumlara göre karıştırıp en idealini bulurdum. Benim tavsiyem de bu olabilir belki. Kalan parayla istersen ram' i arttır veya anakart modeli yükselt. Kolay gelsin :D

Eki Görüntüle 319200
Bunlar senin için birer fikir olabilir ancak, ben olsam gelen yorumlara göre karıştırıp en idealini bulurdum. Benim tavsiyem de bu olabilir belki. Kalan parayla istersen ram' i arttır veya anakart modeli yükselt. Kolay gelsin :D

İşlemci çok abartı. i3 8100 daha mantıklı çünkü arkadaş 1080p oynayacak. Veya R3 2200G ve 1060 3 GB de daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı