4000 TL'ye PSU önerisi

Bütçe
3000-4000

Kazutora

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB cl30 6000mhz
İşlemci
Ryzen5 7500f
Merhaba, ben 3000-4000 TL civarında bir güç kaynağı (PSU) alacağım. Ne almalıyım? Sistem parçaları: RX 6800 XT, Ryzen 5 7500F, 16 GB CL30 Patriot 6000 MHz RAM, Colorful battel Axe A620M D Pro anakart. Aklımdaki PSU'lar bunlar: https://app.hb.biz/MjHFmPW9KlOQ
Ama 2.de markayı bilmiyorum o yüzden kararsızım.

Markayı yeni duydum TR'ye yenimi geldi.
Hocam yeni diyebiliriz. NGDP 850w 80+ Gold olanını aldım ve 5070ti 9800x3d sistemimi layıkıyla taşıyor şimdilik. En sevdiğim yanı da aldığım modelin tam modüler olması ve yeni nesil anakart ve ekran kartlarının tüm standartlarına sahip olmasıydı. Kabloları da Custom görünümlü ve harici taraklı falan. Kutu içeriği ACK ve NGDP modellerinde gayet dolu dolu. Araştırdığım kadarıyla diğer bilindik markalara tedarikte de bulunuyor. Yani basit C4 patlayıcı markalarından değil kesinlikle.

20260224_191010.jpg

Tabi ben modlamalar falan yaptım renk konusunda ama kabloları göründüğü gibi tane tane ve kumaş. Çok daha pahalı birçok markada bulunmayacak kalite ve kutu içeriğine sahip.

ACK modeli de Custom görünümlü kablolara sahip, sadece modüler değil ve Silver. Kutu içeriği hemen hemen aynıydı sanırsam.

Hocam yeni diyebiliriz. NGDP 850W 80+ Gold olanını aldım ve 5070 Ti 9800x3D sistemimi layıkıyla taşıyor şimdilik. En sevdiğim yanı da aldığım modelin tam modüler olması ve yeni nesil anakart ve ekran kartlarının tüm standartlarına sahip olmasıydı. Kabloları da Custom görünümlü ve harici taraklı falan. Kutu içeriği ACK ve NGDP modellerinde gayet dolu dolu. Araştırdığım kadarıyla diğer bilindik markalara tedarikte de bulunuyor. Yani basit C4 patlayıcı markalarından değil kesinlikle.

Eki Görüntüle 2673578

Tabii ben modlamalar falan yaptım renk konusunda ama kabloları göründüğü gibi tane tane ve kumaş. Çok daha pahalı birçok markada bulunmayacak kalite ve kutu içeriğine sahip.

ACK modeli de Custom görünümlü kablolara sahip, sadece modüler değil ve Silver. Kutu içeriği hemen hemen aynıydı sanırsam.

Peki bu mu yoksa XPG Kyber 750G-BKCEU 750W 80+ Gold 120mm Gaming Power Supply (KYBER750G-BKCEU) - incehesap.com
Bu mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı