İnşallah zorlamaya çalışıyorum bütçeyi aslında işi monitör bozuyor o a bütçe ayirmasak güzel sistem toplanıyor 3 aşağı 5 yukarı ama en uygun monitör 700 civarı olunca işler degisiyo nasip bakalım inşallah toplarim bütçeyi
Hocam bende RX580 ve Ryzen 5 2400g var.
Eğer ki 0 düşünürseniz bu işlemciyi tercih edebilirsiniz fiyat olarak da biraz daha düşük. Sizin sisteme yakın benim sistem ve monitör hariç 4800tl ye topladım 3-4 hafta önce. Eğer alacaksanız da testlerini iyice yapın derim. Mining için kullanılmış olabilir zira pek tekin olmayan bir dönemde yaşıyoruz, dikkat etmek gerek[emoji16]
Hocam bende RX580 ve Ryzen 5 2400g var.
Eğer ki 0 düşünürseniz bu işlemciyi tercih edebilirsiniz fiyat olarak da biraz daha düşük. Sizin sisteme yakın benim sistem ve monitör hariç 4800tl ye topladım 3-4 hafta önce. Eğer alacaksanız da testlerini iyice yapın derim. Mining için kullanılmış olabilir zira pek tekin olmayan bir dönemde yaşıyoruz, dikkat etmek gerek[emoji16]
Çok teşekkürler bu sistemde fena değilmiş peki işlemci çok fark edermi degistirmesem birde HDD yi çıkarıp 240 lik SSD kullansam nasıl olur monitör olarakta en ucuz olarak önerilen uygunmudur sizce
Şöyle birşey önerebilirim size üzerinde küçük oynamalar yapark fiyatı artırır yada azaltabilirsiniz. Veya aklınıza yatan parçaları başka yerden daha ucuza sipariş edip kendiniz toplayabilirsiniz.
Monitörün marka ve modelini de belirtirseniz iyi olur. 3500 TL'den pazarlığa başlayın. Maksimum 3800'e kadar çıkın. Sistem gayet güzel duruyor. Yanına bir de aynı ram'den aldığınızda harika olur.