4000 TL'ye Ryzen 5 Sistem Toplama

Kardeşim anlamıyorum. Öneri istemişsin RX570 daha iyi bir ekran kartı 1050ti'dan daha iyi diyorum oyunlarda daha mutlu eder diyorum bana o kadar güçlü kartlar gelmez diyorsun :D
Güç değerleri korkuttu demiştim ayrıca oraya dikkat et lütfen.Bilmiyorum hepsinde öylemi ama benim baktığım RX570, 1050ti dan 3 kat daha fazla güç tüketiyor.
Arkadaş güç derken TDP değerinden bahsetti .
Biraz terimlere uzağım kusura bakmayın.

Güç değerleri korkuttu demiştim ayrıca oraya dikkat et lütfen.Bilmiyorum hepsinde öylemi ama benim baktığım RX570, 1050ti dan 3 kat daha fazla güç tüketiyor.

Biraz terimlere uzağım kusura bakmayın.
Güç değerinden bahsettiğini anladım da güç tüketimi o kadar önemli mi senin için o biraz tuhaf geldi.
Sonuçta oyununa göre 15-20 FPS'e kadar fark edebiliyor. Şahsen alacağım FPS değeri benim için elektrik faturasını biraz daha fazla ödemekten daha önemli benim için.

Ben bir öğrenciyim. Düşük güç tüketimi ve ekonomik olsun diye G4600 ve GT 1030 PC ve 250w psu aldım. RX 550 alsaydım güç kaynağım da yetmeyecek idi. Herşey cebe bakıyor ustam.
Güç değerinden bahsettiğini anladım da güç tüketimi o kadar önemli mi senin için o biraz tuhaf geldi.
Sonuçta oyununa göre 15-20 FPS'e kadar fark edebiliyor. Şahsen alacağım FPS değeri benim için elektrik faturasını biraz daha fazla ödemekten daha önemli benim için.

150w TDP değerine sahip bir kart varken 450w TDP'li bir kartı neden almalıyım?
FPS yerine faturanın az gelmesi tercihim. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı