4000 TL'ye Sistem Toplama

ASUS R9 390X üzdü beni.

Bütçenizde pay var. İstediğiniz değişiklik ve eklemeleri yapabilirsiniz.

R9 390x tercih etmemde muazzam görünüşü ve performans testi sebep oldu harika bir soğutma sistemi var

Arkadaşların önerdiği sistemler gayet güzel. Ancak öyle bir ekran kartı alıp yanına çarpan kilidi olan bir i5 6500 pek olmaz gibi. İşlemciyi i5 6600k yapıp anakartı z170 çipset alırsanız daha dengeli olacaktır. Fiyat biraz yükseldi farkındayım. RAMleri tek kanal alıp ssd yi çıkartırsanız fiyat 4000 civarına düşüyor. Daha sonra elinize para geçince 1 tane daha 8 gb ram alıp ve ssd ekleyerek istediğinizi elde edebilirsiniz.

Ekran kartında asus kullanmak istiyorum

Bütçe elverdiğince birşeyler yapmak istiyorum ileride yükseltebileceğim bir sistem olursa çok iyi olur ileride zaten değişiklik yapmak istiyorum asıl amacım uzun ömürlü olması

Bukadar aşmaktan pek bir zarar olmaz okadar parayı veren onuda verir ama dahada fazla aşamam teşekkür ederim

Asus diyince böyle bi güven veriyor bana youtube kanalındanda izleyince performans testlerini ondan asus diye direttim siz böyle diyince arada kaldım ama hala içimden asus geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…