4000 TL'ye Sistem Toplama

RAM' leri ileride 32 GB' a kadar çıkarmanız için tek modül seçtim. Siz 2x4 alabilirsiniz. Ayrıca kasanızı da beğenmezsiniz değiştirebilirsiniz ama güç kaynağı ile birlikte olursa en az 550-600W olsun. Şu an hafta sonu avantajı olduğu için kart 100 TL kadar indirimde. Klavye mouse' yi sakın Everest alayım demeyin. Şekli insanı kandırıyor ama yaklaşmayın. A4 Tech, Logitech gibi markalara yönelin. Monitörünüz biraz eski bence ekran kartından kısıp monitör de alalım. Ama kullanırım derseniz de kullanın.
Eki Görüntüle 139476

ASUS R9 390X üzdü beni. :cry::cry::cry::cry:

3650.PNG


Bütçenizde pay var. İstediğiniz değişiklik ve eklemeleri yapabilirsiniz.
 
Arkadaşların önerdiği sistemler gayet güzel. Ancak öyle bir ekran kartı alıp yanına çarpan kilidi olan bir i5 6500 pek olmaz gibi. İşlemciyi i5 6600k yapıp anakartı z170 çipset alırsanız daha dengeli olacaktır. Fiyat biraz yükseldi farkındayım. RAMleri tek kanal alıp ssd yi çıkartırsanız fiyat 4000 civarına düşüyor. Daha sonra elinize para geçince 1 tane daha 8 gb ram alıp ve ssd ekleyerek istediğinizi elde edebilirsiniz.
 
Ekran kartında asus kullanmak istiyorum

Bütçe elverdiğince birşeyler yapmak istiyorum ileride yükseltebileceğim bir sistem olursa çok iyi olur ileride zaten değişiklik yapmak istiyorum asıl amacım uzun ömürlü olması
 
Bukadar aşmaktan pek bir zarar olmaz okadar parayı veren onuda verir ama dahada fazla aşamam teşekkür ederim

Asus diyince böyle bi güven veriyor bana youtube kanalındanda izleyince performans testlerini ondan asus diye direttim siz böyle diyince arada kaldım ama hala içimden asus geçiyor :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı