4000 TL'ye Sistem Toplama

kaansamil

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşıma topluyorum kendisi ekran kartları fiyatları çok pahalı olduğu için yeni modeller gelir belki dolar falan düşer diye yazın ekran kartı almaya karar verdi. Overclock tarz bir arzusu yok olabildiğince uzun kullanabileceği bir oyun bilgisayarı istiyor. Parçalardan beklentilerim ileride herhangi bir parçası değişirse sırıtmamaları.

Aklında RX 580 ayarında bir kart almak var benim onun için toplamayı düşündüğüm sistem de Ryzen 5 2400G olma nedeni ise sonuçta yaza kadar 9 ay var ve kendisi evde sıkılıyor bu işlemcinin oyun performansına baktığımda çoğu oyunu düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynadığını fark ettim hem de RX 580 ile darboğaz yapmıyor. Sistem hakkında önerilerde bulunabilir yada kendi sistemlerinizi paylaşabilirsiniz şimdiden teşekkürler.
sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence şu sistemi alsın. Monitör, klavye-mouse set dahil. Depolama olarak 240GB SSD'ye sahip ama siz seçeneklerden 1TB HDD eklediğiniz halde bile 4000 TL olmuyor. 9 ay R5 2400G kullandıktan sonra RX 580 alacağına bu sistemi alıp R5 2400G yerine 9 ay kat kat daha iyi performans alır: https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/amd-r.html

Evet, ekran kartları pahalı ama RX 570 fiyatına göre F/P canavarı. GTX 1050 Ti'dan ucuz olup neredeyse GTX 1060 performansı veriyor.

Bir de monitör dahil değilse daha iyisi toplanır. RX 580 ile de toplanılır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı