4000 TL'ye Sistem Toplama

Fallschirmjäger

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi günler dilerim. Bir sistem toplamaya çalıştım. Bu sistem uyumlu mu, beni kaç sene idare eder? Sistemi İncehesap sitesinden bakıyorum, ne kadar güvenilir? Bana fikirlerinizi sunarsanız memnun olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar uyumlu ancak PSU olan kasaya PSU eklemişsiniz. Ayrıca bu sistemi hangi hazır kasayı özelleştirerek elde ettiniz? En iyisi bütçenizi belirtin. Birçok öneri gelecektir mutlaka.

Parçalar uyumlu ancak PSU olan kasaya PSU eklemişsiniz. Ayrıca bu sistemi hangi hazır kasayı özelleştirerek elde ettiniz? En iyisi bütçenizi belirtin. Birçok öneri gelecektir mutlaka.
PSU çıkartılmıyor seçeneklerde onu arayıp halletmem gerek sanırım. Bütçe en fazla 4000 TL çünkü ondan hariç monitör, klavye, kulaklık ve mouse almam lazım. Özelleştirdiğim kasa ise şu ;

Dosya Ekleri

• 20191003_030557.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 44
Neden RX590lı hatta 4100TL belki? 1660lı bir sisteme yönelmiyorsunuz?
1660lı bütçenizi zorlayacak olsa da RX 590lı tam oturacaktır. 1650 alınası bir ekran kartı değil çünkü.

Bu sistem gayet iyi. Belki hazır sistemlerde 2600lü ve minik ihtimal ekran kartının NITRO+ olan versiyonunu ufak bir farkla alabilirsiniz ki daha iyi olacaktır.

Önerdiğiniz sistem de cazip geldi ilginiz için teşekkürler. Fiyatı kısmak adına mı işlemcide değişiklik yaptınız acaba? Benim sorduğum ve sizin önerdiğiniz sistem arasında ne kadar fark vardır? Kusura bakmayın beni uzun süre idare edebilecek kendi bütçemde sağlam bir kasa toplamak istiyorum o yüzden aklımdaki soruları yöneltiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…